Search

Και επίσημα παίκτης των Προσκυνητών ο Αχμέτ Φουρκάν!

Παίκτης των Προσκυνητών είναι και επίσημα ο Κομοτηναίος πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Αχμέτ Φουρκάν.

Ο γεννημένος στις 23 Αυγούστου του 1996 στον Ίασμο Ροδόπης, Φουρκάν με παρουσία στα τμήματα Υποδομής των Ξάνθης, Πανθρακικού για να συνεχίσει στο τοπικό της ΕΠΣ Θράκης με την φανέλα των Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και ΑΟ Φιλύρας προτού επιστρέψει ξανά στον Πανθρακικό οπού το καλοκαίρι του 2016 έγινε επαγγελματίας.

Στους “πράσινους” ο ταλαντούχος 20χρονος μέσος αγωνίστηκε συνολικά σε 4 ματς(3 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο) με συνολικό χρόνο συμμετοχής 85′ λεπτά, ενώ ταλαιπωρήθηκε απο την αρχή της χρονιάς απο αρκετούς τραυματισμούς. Μετά την απόφαση αποχώρηση της ομάδας απο την Football League ο Φουρκάν έμεινε ελεύθερος απο τον Πανθρακικό και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού προορισμού του.

Απο την πρώτη κιόλας ημέρα που έμεινε ελεύθερος είχε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας Δημήτρη Παγωνίδη, αλλά και με ιθύνοντες της ομάδας των Προσκυνητών έχοντας συμφωνήσει ζητώντας όμως παράλληλα ένα χρονικό περιθώριο μήπως και βρεθεί κάτι απο υψηλότερη κατηγορία.

Τελικά ο Φουρκάν που αγωνίστηκε και στο φιλικό των Προσκυνητών με την Ξυλαγανή, οπού όπως αναφέρει το rodopisports είχε εξαιρετική παρουσία, αποφάσισε να πει το ναι στους Προσκυνητές που του έδειξαν απο την αρχή πως τον θέλουν πολύ και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή τους στην ομάδα της Κομοτηνής.

Έτσι η Δόξα μετά τους Καραγιαννίδη, Καμζέλα, Κασιώτη, Κατσαρό και Κεϊτά ολοκλήρωσε και την 6η και τελευταία της  μεταγραφή.

Share it