Search

Τάκης Διακάκης: «Ο Πανθρακικός δεν άντεξε το βάρος των προσφυγών»

Ο Χανιώτης τεχνικός Τάκης Διακάκης που βρέθηκε φέτος στον Πανθρακικό ως συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αποχώρηση της ομάδας της Θράκης και την δική του εμπειρία στην ομάδα, αλλά και το πρωτάθλημα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την αποχώρηση του Πανθρακικού: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν χρέη από την προηγούμενη σεζόν όμως είχαμε την διαβεβαίωση της διοίκησης ότι θα ρυθμίζονταν. Όμως, δυστυχώς σε μια χρονιά όπου υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα για όλες τις ομάδες, ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να αντέξει το βάρος των προσφυγών και δυστυχώς αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα».

Για το πως νιώθει που ο ίδιος δούλεψε φέτος στην ομάδα της Κομοτηνής: «Πιστεύω ότι πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε και είναι άσχημο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν το περιμέναμε και εύχομαι να βρει ξανά τον δρόμο της όπως τον βρήκαν και άλλες ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης. Σίγουρα, στενοχωρηθήκαμε γιατί είχε δημιουργηθεί μια νεανική ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και όταν βλέπεις να διαλύεται μια ομάδα που έχεις χτίσει από την αρχή τότε στενοχωριέσαι ακόμα περισσότερο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα 2,5 ταχυτήτων. Είναι οι ομάδες που βρίσκονται μέχρι την έκτη θέση, ακολουθούν εκείνες που δεν έχουν προβλήματα αλλά δεν κάνουν πρωταθλητισμό και εκείνες που έχουν οικονομικά ζητήματα και προσπαθούν να μείνουν στην κατηγορία. Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό πρωτάθλημα με την παρουσία ιστορικών ομάδων και είναι καλύτερο από το περσινό».

 

Share it