Search

Επιτέλους νίκη για την Ορεστιάδα που προκρίθηκε στην οκτάδα του Κυπέλλου έχασε όμως τον Μορέλο!

Έπρεπε να παίξει στο κύπελλο και με ομάδα υποδεέστερης κατηγορίας για να καταφέρει τελικά η Ορεστιάδα να σημειώσει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν που έφερε μάλιστα την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου. Μια πρόκριση που θα αναπτερώσει λίγο το ηθικό των αθλητών της Ορεστιάδας που παλεύει για να μπει στα πλέι άουτ. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Κύζικο Νέας Περάμου.

Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και πήραν εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο β’ η Νίκη Αιγινίου προηγήθηκε με 18-13, 22-17 στο β’ σετ και έδειχνε ικανή να βάλει σε μπελάδες την Ορεστιάδα, αλλά οι Θρακιώτες ήθελαν πάση θυσία να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν και το πέτυχαν. Έκαναν την ανατροπη με σερί 1-8 και «κλείδωσαν» την πρόκριση, όμως λίγο πριν το φινάλε του αγώνα έχασαν τον Μορέλο με διάστρεμμα και το Σάββατο έχουν τον τελικό παραμονής με την Κύζικο (την οποία θα υποδεχθούν και στους ‘8’ του Κυπέλλου) με τον Κολομβιανό να είναι αμφίβολος.

Τα σετ: 17-25, 23-25, 15-25

Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης): Γκορίδης, Βουλκίδης, Παπαλεξίου, Μαυροβουνοώτης, Μήλης, Δημητριάδης, Αντωνιάδης-λ / Ματσκίδης, -λ, Κόκκινος, Ιμβριώτης, Μουράτης, Κιοσσές.

Ορεστιάδα (Σταματόπουλος): Νας, Λέσκοφ, Μορέλο, Λουκούμι, Πεντίδης, Αντιφάκος, Καρασαββίδης –λ / Ράπτης, Διαμαντίδης, Ιωαννίδης.

Share it