Search

Έκανε το πρώτο βήμα ο Εχίνος στο κόλπο της πρόκρισης όμως και η Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Μεγάλη νίκη με 2-1 σημείωσε ο Εχίνος Σπορ κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά αν και το γκολ του Μπάτζιου στο 80′ κρατά ζωντανή για την πρόκριση την Αναγέννηση, και ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της στις 22 Φεβρουαρίου.

Παρουσία αρκετού κόσμου τόσο για τους γηπεδούχους όσο και συγγενείς και φίλους των φιλοξενούμενων πραγματοποιήθηκε στον βαρύ και ταλαιπωρημένο απο τον καιρό αγωνιστικό χώρο του Εχίνου, με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν τους αντιπάλους τους και μόλις στο 1′ λεπτό του αγώνα να ανοίγουν το σκορ. Ο Καβάς Μεμεταλή έκανε το κλέψιμο και με κάθετη βρήκε τον Χότσκα που βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης και αφού πρόλαβε την έξοδο του Περπερή με πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς παρότι το παιχνίδι είχε ρυθμό με την μπάλα πάνω κάτω δεν δημιουργήθηκαν επικίνδυνες καταστάσεις στις δύο εστίες, εκτός απο την φάση του 32′ όταν το εκπληκτικό σουτ του Στέλιου Τουργαίδη χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μαυροματίδη.

Στην φάση αυτή είχαμε και δεκάλεπτη διακοπή καθώς ο τερματοφύλακας του Εχίνου στην προσπάθεια του να πέσει στην γωνία του,  έπεσε με άσχημο τρόπο στο έδαφος και έβγαλε τον ώμο του. Την θέση του πήρε αναγκαστικά ο Κώστας Κωνσταντινίδης, παρότι δεν είναι η θέση του, μια και δεν υπήρχε τερματοφύλακας στον πάγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αιφνιδιάζει τον Περπερή στο 61′ και με έξυπνη εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση έκανε το 2-0 για την ομάδα του κάτω απο έξαλλα πανηγύρια εντός και εκτός γηπέδου. Στο 71′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Γεωργιάδη απο καλή θέση να μην βρίσκει στόχο. Για να φτάσουμε στο 80′ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Μπάτζιος πήδηξε πιο ψηλά απο όλους και με κεφαλιά μείωσε για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Παναγιώτη Βαμβακίδη και Γιώργο Χρυσέλη ενώ τέταρτος ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σερκ. Γιουρούκ – Εκρ. Καμπούρ):Μαυροματίδης(32′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης Κ.), Μπαϊρακταρίδης, Μποασί, Τζομιάδης, Παρσαντανιάν, Μιχαηλίδης(68′ Καδρή Χ.), Σερίφογλου, Κισσά, Καβάς Μεμεταλή, Γεωργιάδης, Χότσκα(90′ Κουράκ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ(Γ. Αποστολίδης): Περπερής, Βασιλειάδης, Παπαδημητρίου, Βουλγαρίδης(45+2), Μπάτζιος, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Μυλωνάς, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης Π., Κωτίδης

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ απο το παιχνίδι..

Share it