Απίστευτο, έκαψαν το λεωφορείο του Ορφέα Ξάνθης! Βανδαλισμοί και κλοπές στο γήπεδο του ΑΟΞ!!!

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν μπροστά τους το πρωί ιθύνοντες του Ορφέα Ξάνθης όταν βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟΞ, καθώς το βράδυ “ποντικοί” εισέβαλαν στο γήπεδο του ΑΟΞ και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Σπάζοντας πόρτες και κλέβοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, απο το ηχητικό σύστημα της ομάδας, τηλεοράσεις, προσωπικά αντικείμενα των παικτών και του Μπάμπη Χατζημεστή, υπολογιστές ακόμη και τις…μπανάνες! Και πολλά ακόμη που θα εξακριβωθούν μετά την ολοκλήρωση του έλεγχου που γίνεται στο γήπεδο απο την Αστυνομία και τους ανθρώπους του Ορφέα.

Μα το χειρότερο όλων και αυτό που έχει τρελάνει τον Μπάμπη Χατζημεστή και όλους τους ανθρώπους του Ορφέα και όχι μόνο είναι το απίστευτο γεγονός πως οι κλέφτες δεν έμειναν μόνο στο να κλέψουν ότι βρουν αλλά προχώρησαν και σε μια ακατανόητη κίνηση κλέβοντας το ιστορικό λεωφορειακή  της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης και αφού το πήγαν σε εγκαταλελειμμένο σημείο κοντά στο Δροσερό του έβαλαν φωτιά! Πραγματικό μπουρλότο με ελάχιστα πράγματα να θυμίζουν το στολίδι που με τόσο ιδρώτα απέκτησε για τον ομάδα του ο Μπάμπης Χατζημεστής και μια 20ετια σχεδόν μετέφερε τόσο  τα ανδρικά τμήματα όσο και αυτά των Ακαδημιών στα ταξίδια τους.

Στην πρώτη επαφή που είχαμε με τον Μπάμπη Χατζημεστή δεν μας έκρυψε την απογοήτευση του για όσα έγιναν αλλά κυρίως την κίνηση μίσους αυτών των “ανθρώπων” να κάψουν το λεωφορείο της ομάδας. Οι έρευνες συνεχίζονται απο την αστυνομία.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται αμείωτο και θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη ανάρτηση με πλήρες ρεπορτάζ…

Share it