Search

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ορφέα Ξάνθης απο την διοίκηση του ΑΟ Καβάλας!

Σοκ όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά και σε όλη την Ελλάδα έκανε η είδηση των καταστροφών στο γήπεδο του ΑΟΞ αλλά κυρίως της φωτιάς που έβαλαν οι διαρρήκτες στο λεωφορείο του Ορφέα Ξάνθης, με τους ιθύνοντες του Ορφέα να δέχονται μηνύματα συμπαράστασης απο παντού.

Ένα απο αυτά είναι και της Διοικούσας Επιτροπής του ιστορικού ΑΟ Καβάλας η οποία με ανάρτηση της, με φωτογραφία του Sportsaddict, εξέφρασε την οργή της για όσα συνέβησαν στην ομάδα της Ξάνθης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα σοκαρισμένη από όλα όσα συνέβησαν σε βάρος των περιουσιακών στοιχείων της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση της στον σύλλογο της Ξάνθης αλλά ταυτόχρονα και τον αποτροπιασμό της για όσα εγκληματικά παρατηρήθηκαν.

Πρόκειται για γεγονότα τα οποία προσβάλουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα πρόκειται για μία άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, όπως είναι ο Ορφέας Ξάνθης ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πλαισιώνεται από πρόσωπα τα οποία “μάχονται” για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία μιας προσπάθειας που βγάζει μόνο υγεία.

Μία προσπάθεια η οποία χτυπήθηκε άνανδρα, ύπουλα και κυρίως με τρόπο που φέρνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω αφού το μένος των δραστών δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά αλλά και διαβάσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης δέχθηκε επίθεση το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2017 με αποτέλεσμα οι άνθρωποι και οι παίκτες της ομάδας της Ξάνθης, πηγαίνοντας για προπόνηση βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολύ λυπηρό και ταυτόχρονα πολύ τραγικό θέαμα.

Το βράδυ, λοιπόν της Τρίτης 7 προς Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, 2017 άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα των αποδυτηρίων του γηπέδου ΑΟΞ, εισέβαλαν σε αυτό και άρπαξαν ότι αντικείμενα αξίας βρήκαν μπροστά τους. Η μεγαλύτερη ζημιά, όμως για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης είναι η κλοπή του λεωφορείου της ομάδας του Ορφέα, το οποίο και βρέθηκε δυστυχώς καμένο ολοσχερώς λίγο έξω από τον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης.

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, θεωρούμε υποχρέωση μας να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας στο φιλικό σωματείο του Ορφέα Ξάνθης με την ευχή ότι πολύ γρήγορα θα βρεθούν οι δράστες και θα τιμωρηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

http:/

Share it