Search

Τιμήθηκαν απ’τον Εθνικό Αλεξ/πολης Δαρίδης και Γκονζάλεζ, όχι όμως και ο Θ. Δημητριάδης!

Για το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό στο “Μ. Παρασκευόπουλος, το οποίο ήταν και εξαιρετικά αμφίρροπο, καθώς κρίθηκε στο 5ο σετ, γράφτηκαν πολλά. Αφήνοντας το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, είχε ενδιαφέρον και για έναν ακόμη λόγο ή ορθότερα … τρεις λόγους. Την επιστροφή στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, των Θ. Δημητριάδη, Α. Δαρίδη και Πέπε Γκονζάλεζ.

Έχοντας ο καθένας το δικό του πέρασμα απ’ τον Εθνικό, οι τρεις τους επέτρεψαν ως αντίπαλοι στην Αλεξανδρούπολη, όμως δεν έτυχαν της ίδιας υποδοχής απ’ τη διοίκηση του Εθνικού, αλλά και μερίδας φιλάθλων. Ο λόγος ή η αφορμή ( όπως μπορούμε να φανταστούμε) γι’ αυτόν τον διαχωρισμό,  η κίνηση του Θ. Δημητριάδη να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα που του οφείλονται, με την υπόθεση να φτάνει στην Επιτροπή της ΕΣΑΠ (θυμηθείτε εδώ) και τον ίδιο τον Θωμά να δηλώσει στο SportsAddict πως δεν θέλει να βλάψει τον Εθνικό (θυμηθείτε την συνέντευξη του Θ. Δημητριάδη, εδώ).

Η “Λέσχη Φίλων” του Εθνικού μάλιστα φρόντισε ανήμερα του παιχνιδιού το Σάββατο, να προβεί σε μια ανάρτηση, με την οποία μνημόνευε μόνο το πέρασμα του Άκη Δαρίδη και του Πέπε Γκονζάλεζ απ’ τον Εθνικό.

http://

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η διοίκηση του Εθνικού μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, δίνοντας στους Δαρίδη και Γκονζάλεζ ανθοδέσμη, με σκοπό να τους ευχαριστήσει για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα.

Ο Άκης Δαρίδης με την ανθοδέσμη

Ο Δημητριάδης απ’ την άλλη παραγκωνίστηκε. Γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο πατέρας του και πρώην μεγάλος αθλητής του Εθνικού και του ελληνικού βόλεϊ, Μάκης Δημητριάδης. Ο νυν προπονητής μάλιστα των Αμαζόνων Μαΐστρου καυτηρίασε την στάση της διοίκησης.

http://

 

Share it