Search

Ο Μάριος Γκιούρδας παρέδωσε το δελτίο νούμερο 200.000 της ΕΟΠΕ στον μικρό Χρήστο Γιάννη!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με αφορμή την έκδοση του δελτίου No. 200.000 αποφάσισε να γνωρίσει το νεαρό βολεϊμπολίστα με αυτόν τον… ξεχωριστό αριθμό στο δελτίο του και του επεφύλαξε μια έκπληξη!

Ο νεαρός Χρήστος Γιάννης, γεννημένος στις 27-10-2007 έβγαλε το πρώτο του δελτίο στον Α.Ο Νέοι Βύρωνες ενώ την Κυριακή (5/2) «έγραψε» και την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του.

Mαζί με τη μητέρα του και την αδερφή του, ο Χρήστος πέρασαν από την Ομοσπονδία για να παραλάβουν το δελτίο από τον Εβρίτη τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων και εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Μάριο Γκιούρδα!

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος γνώρισε το μικρό Χρήστο και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να μη σταματήσει να αγαπά το βόλεϊ ενώ αμέσως μετά χάρηκε διπλά όταν ο Μάριος Γκιούρδας του παρέδωσε το δελτίο του με δώρο μια τσάντα της Εθνικής και μια φόρμα. Η ευχή του Γκιούρδα «όταν μεγαλώσεις ως μέλος των Εθνικών ομάδων όλα αυτά θα τα πάρεις από μόνος σου» ήταν αυτή που θα τον συνοδεύει στην αθλητική και βολεϊκή του σταδιοδρομία!

Για τους λάτρεις των αριθμών το πρώτο δελτίο εκδόθηκε στις 26/1/1968 (από έναρξης καταγραφής του μητρώου) ενώ το Νο100.000 εκδόθηκε στις 14/3/1996.

 

Share it