Search

Οι τρεις επιστροφές, τα δύο νέα αποκτήματα και η αποχώρηση στο φινάλε των μεταγραφών για τον Άρη Πετεινού!

Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Άρης Πετεινού που προχώρησε στην ολοκλήρωση πέντε μεταγραφών που αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω, αν και στο φινάλε των μεταγραφών είχε και μια σημαντική απώλεια.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη προχώρησε σε κινήσεις τόσο ταλαντούχων νεαρών όσο και σε δύο πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών που δεδομένα θα βοηθήσουν την ομάδα του Πετεινού στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Πετεινού προχώρησε στην απόκτηση τριών πρώην ποδοσφαιριστών της αλλά και σε δύο νέες μεταγραφές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους, απο τις πιο σημαντικές κινήσεις της ομάδας του Πετεινού είναι αδιαμφισβήτητα η επιστροφή του “Βούδα” στον χώρο του κέντρου, ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πουτακίδη που επέστρεψε στην ομάδα του Πετεινού απο τον Απόλλων Διομήδειας που αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Επίσης πολύ σημαντική κρίνεται και η επιστροφή του πολύπειρου Τόλη Ελευθεριάδη απο την Αναγέννηση Θαλασσιάς, με την ποιότητα και την εμπειρία του ο Ελευθεριάδης και ο Πουτακίδης προσδοκούν στον Πετεινό να τους δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα.

Επιστροφή στην ομάδα του Πετεινού είχαμε και για ένα παιδί της Ακαδημίας του Πετεινού τον Γιάννη Θώμογλου που μετά την μικρή παρουσία του στην Δόξα Σταυρούπολης επέστρεψε στην ομάδα του Άρη. Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Πετεινού προχώρησε στην απόκτηση του Εσάτ Αχμέτογλου απο την Κοτύλη, ενώ απο τις πιο σημαντικές κινήσεις ήταν και αυτή του Γιάννη Τηλαβερίδη απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και μάλιστα απο την πρώτη του κιόλας παρουσία στην ενδεκάδα έδειξε να δένει γρήγορα με τη νέα του ομάδα.

Πέρα όμως απο τις μεταγραφές είχαμε και μια αποχώρηση, με τον ταλαντούχο νεαρό στόπερ Γιώργο Χιώτη να αποχωρεί για την ομάδα του Ερμή Μάνδρας. Η ομάδα του Πετεινού δύο στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος της Α1 και άπαντες στον σύλλογο περιμένουν τα πλέι άουτ για να φορτσάρει η ομάδα στην προσπάθεια της  να διατηρηθεί και τη νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Share it