Search

Με έντονη Θρακιώτικη παρουσία η κοπή πίτας της ΕΠΣΜΑΘ!Στον Θράκα Ιππέα το φλουρί τιμήθηκε ο Γκουλιαμτζής του Πήγασσου!!!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 5 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας στην αίθουσα Αμφιθεάτρου του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, όπου η  Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης(ΕΠΣΜΑΘ) σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τίμησε τους πρωταθλητές-τριες για τις Διεθνείς, Πανελλήνιες και τοπικές διακρίσεις τους στα αγωνίσματα δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας του έτους 2016.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα και ο Έφηβος πρωταθλητής του Πήγασου Ξάνθης Σίμος Γκουλιαμτζής. Τυχερό σωματείο της βραδιάς αναδείχτηκε ο Θράκας Ιππέας Κομοτηνής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι Θρακιώτες που αποτελούν μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΜΑΘ, οι δύο αντιπρόεδροι Κυριάκος Γκογκότσης(Θράκα Ιππεα) και Βασίλης Ποιμενίδης(Πήγασος Ξάνθης), τα μέλη Γιάννης Ζαφειριάδης(Πήγασος Ξάνθης) και Χρήστος Λεβέντης(Ρήσος Ορεστιάδας). Όπως και τα αναπληρωματικά μέλη Χαράλαμπος Μπακάλμπασης(Θράκα Ιππέα) και ο Αφεντούλης Τσακιρίδης που πέρα απο αναπληρωματικό μέλος είναι και ο Πρόεδρος του Πήγασου Ξάνθης.

Απο πλευράς επισήμων το παρών έδωσαν ο τέως Υπουργός κ. Ορφανός, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Δ.Θεσ/νίκης κ. Μπαρμπουνάκης Αλέξανδρος ο εκπρόσωπος του Δ.Κιλκίς κ. Καναρόπουλος Χρήστος, ο πρόεδρος της Ε.Ο. Ποδηλασίας κ. Πριστούρης Παναγιώτης, ο τ. πρόεδρος κ. Τερζής Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τεχν. Επιτροπής ΕΟΠ κ. Τσιρακίδης Αλέξανδρος, Πρόεδροι Συνδέσμων, Συλλόγων, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, γονείς αυτών, και φίλοι της Ποδηλασίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παπαδόπουλος Παύλος καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της ΕΟΠ κ. Πριστούρη Π. ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της Β. Ελλάδος και ότι επί σειρά ετών μεγάλα ονόματα του αθλήματος της ποδηλασίας προέρχονται από την ΕΠΣΜΑΘ, όπως ο Γιάννης Ταμουρίδης και Δημήτριος Αντωνιάδης που εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας φέτος στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και κατάκτηση όλων των στόχων με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Στη συνέχεια ο Γεν.Γραμματέας της Ένωσης κ. Ροδακόπουλος Δημήτριος αναφέρθηκε στους στόχους της Νέας Διοίκησης της ΕΠΣΜΑΘ για διοργάνωση αγώνων υψηλότερου επιπέδου, επανασύσταση ομάδων επιλέκτων αθλητών Παίδων και Εφήβων για την συμμετοχή τους σε Διεθνείς αγώνες αλλά και στο έργο της Τεχνικής Επιτροπής με νέες προτάσεις για αξιολόγηση των αγώνων μέσα από μια σύστημα βαθμολογίας που προτάθηκε και στην ΕΟΠ με σκοπό την αναβάθμιση των αγώνων και την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή τους.

 

Share it