Search

Κορυφαίος διαιτητής του πρώτου γύρου ο Γκράνας, υψηλές βαθμολογίες και για Κιοτζένη απο τους Master REF!

Στον απολογισμό των στατιστικών των διαιτητών της Super League προχώρησε η σελίδα soccerplus σύμφωνα με τις βαθμολογίες των Master REF, Κώστα Ακρίδα, Ναούμ Μιντιούρη, Μιχάλη Τσινιάρη, οπού διαιτητής του πρώτου γύρου ανακηρύχτηκε ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Γκράνας.

Συγκεκριμένα, στους 33 διαιτητές που ορίστηκαν σε αγώνες του α’ γύρου, ο Σταύρος Μάνταλος είχε τις περισσότερες παρουσίες, σφυρίζοντας σε επτά ματς, ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε τρεις παρουσίες σε ντέρμπι (ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 3-0, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 3-0), τις περισσότερες απ’ οποιονδήποτε άλλο ρέφερι στις πρώτες 15 αγωνιστικές.

Οσον αφορά τις βαθμολογίες των κριτών του Master REF (Κώστα Ακρίδα, Ναούμ Μιντιούρη, Μιχάλη Τσινιάρη), η υψηλότερη δόθηκε από τον κ. Μιντιούρη στον Χρήστο Γκράνα (8,70) για την απόδοσή του στο ΑΕΚ-Πλατανιάς (3-0), ενώ η χαμηλότερη βαθμολογία ανήκει στον ίδιο κριτή, καθώς βαθμολόγησε με 6,00 τη διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός (0-2).

Σχετικά με την συνολική βαθμολογία των διαιτητών, αναλογικά και με τους αγώνες που έδωσαν, οι Χρήστος Γκράνας και Γιώργος Κομίνης ξεχώρισαν θετικά, με τον πρώτο να έχει Μ.Ο. 8,40 σε τέσσερις αγώνες και τον δεύτερο 8,34 σε έξι αναμετρήσεις, μία εκ των οποίων ήταν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την 11η αγωνιστική (0-0).

Ο κορυφαίος σύμφωνα με τους πρώην διαιτητές Χρήστος Γκράνας έχει σφυρίξει συνολικά 5 παιχνίδια, με κορυφαία βαθμολογία όπως αναφέραμε και παραπάνω το 8,7 στο παιχνίδι ΑΕΚ – Πλατανιάς, ενώ και στα υπόλοιπα παιχνίδια που σφύριξε έλαβε σε όλες βαθμό πάνω απο το 8,00.

Θετικό ήταν το πρόσημο και για τον Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης που βαθμολογήθηκε με Μ.Ο. 8,17 στα τρία παιχνίδια που σφύριξε φέτος. Η υψηλότερη βαθμολογία που έλαβε ο Κιοτζένης ήταν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός με βαθμό 8,40.

Αναλυτικά η βαθμολογίες των δύο διαιτητών απο την Θράκη:

Αγώνας 2ης αγωνιστικής: Παναθηναϊκός-Κασσιόπη 1-0, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης, Βαθμολογία: 8,50

Αγώνας 3ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1, Διαιτητής: Κιοτζένης, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης, Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας 4ης αγωνιστικής: Κασσιόπη-ΑΕΛ 2-0, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Κώστας Ακρίδας, Βαθμολογία: 8,00

Αγώνας 9ης αγωνιστικής: Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 1-0, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης, Βαθμολογία: 8,50

Αγώνας 12ης αγωνιστικής: ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης, Βαθμολογία: 8,70

Αγώνας 13ης αγωνιστικής: Βέροια-Παναιτωλικός 1-1, Διαιτητής: Κιοτζένης, Κριτής: Μιχάλης Τσινιάρης, Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας 14ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 3-0, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Μιχάλης Τσινιάρης, Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας 15ης αγωνιστικής: Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-4, Διαιτητής: Κιοτζένης, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης, Βαθμολογία: 7,90

Δείτε ολόκληρες τις βαθμολογίες ΕΔΩ

Share it