Search

Αποτελέσματα και … στιγμές απ’ την δεύτερη φάση του Περιφερειακού πρωταθλήματος badminton U11 (+pics)

Με την συμμετοχή 24 παιδιών απ’ όλη τη Θράκη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φλεβάρη, η δεύτερη φάση των Περιφερειακών Αγώνων Αντιπτέρισης, της κατηγορίας U11. Ο αριθμός αποτελεί τον μεγαλύτερο στα χρονικά του αθλήματος στην περιοχή, γεγονός που “υποχρέωσε” τους ιθύνοντες να πραγματοποιήσουν τουρνουά αποκλειστικά με την ηλικία των U11.

Μικροί αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Δημοκριτείου Κομοτηνής και του Αρίωνα Ξάνθης, αγωνίστηκαν στους Περιφερειακούς, που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο “Κλειώ Φωλέα”, με αυτούς που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις να παραλαμβάνουν και αντίστοιχα μετάλλια.

Στα κορίτσια, την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαρία Κασάπη του Δημοκριτείου Κομοτηνής, 2η αναδείχθηκε η Δέσποινα Μανδάνη του Εθνικού και στην τρίτη θέση κατετάγησαν η Μαρθα Σάκκα του Αρίωνα και η Καρατζά Μελίνα του Εθνικού.

Στα αγόρια στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αλέξανδρος Βραχιώλιας του Εθνικού, την δεύτερη θέση πήρε ο Πολιτσάκης Αντώνης του Δημοκριτείου και την 3η ο Χρήστος Κολομπρατσίδης του Εθνικού και ο Τεκτονόπουλος Αλέξανδρος του Αρίωνα.

Το άθλημα, παρά το γεγονός πως δεν είναι τόσο δημοφιλές, στη Θράκη διευρύνει τη βάση του κάτι που οφείλεται φυσικά και στην φύση του ίδιου του αθλήματος, που συναρπάζει αν το γνωρίσει κάποιος/α, αλλά και στην δουλειά που γίνεται στα τρία σωματεία της Θράκης. Απ’ τον ΜΓΣ Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, με την έφορο Βίκυ Κοϊνάκη και τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων Αθανασία Ζαφειρούδη και Αχιλλέα Τσαρτσίδη, μέχρι και το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και τον Αρίωνα Ξάνθης, όπου προπονητής είναι ο Χαράλαμπος Ιορδάνου.

Share it