Search

Ακόμη πιο κοντά στα πλέι οφ ο Λεύκιππος με εύκολο πέρασμα απο το Διδυμότειχο

Ακόμη μια εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα του Λεύκιππου που πέρασε νικηφόρα και απο το Διδυμότειχο κερδίζοντας τον Σπάρτακο με 73-43.

Οι Ξανθιώτες καθάρισαν το ματς απο νωρίς χτίζοντας σημαντική διαφορά απο το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, ενώ με σταθερή παρουσία σε όλο το ματς δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στους γηπεδούχους να απειλήσουν την κυριαρχία της ξανθιώτικης ομάδας.

Πλέον η ομάδα της Ξάνθης που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Δημοκρίτειο έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Πάνθηρες και Ηρακλή Καβάλας με τους παίκτες των Πάνου Παπαδόπουλου και Νίκου Μουρβάκη να θέλουν να συνεχίσουν την πορεία της ομάδας προς την τελική φάση του πρωταθλήματος Ανδρών.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Λεύκιππου ήταν οι “συνήθεις ύποπτοι” Ψάλτου, Κουτσογιάννης και Σταμπουλής. Ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης οι Μαυροματίδης, Οικονόμου, Πλωμαρίτη, Κάλφας, Λαγογιάννης και Ρούμογλου με όλους τους παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο Διδυμότειχο να σκοράρουν.

Δεκάλεπτα: 5-18, 13-33(ημίχρονο), 32-55, 43-73(τελικό αποτέλεσμα)

Share it