Search

Τίμησε τους προπονητής της Ασπίδας Καρά Αχμέτ και Ιωαννίδη ο ΣΕΠΚ! Τα συγχαρητήρια της Ασπίδας Ξάνθης

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στοξενοδοχείο “Domotel Les Lazaristes”. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος της Ασπίδας Κώστας Ιωαννίδης και ο προπονητής του Γυναικείου Νεδήμ Καρά Αχμέτ.

Το “παρών” από το ΔΣ του ΣΕΠΚ έδωσε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο α’ αντιπρόεδρος Σούλης Μαρκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Παρασκευάς Μουρατίδης, ο ταμίας Σωκράτης Ηλιάδης και το μέλος του ΔΣ, Σωτήρης Κοκκινόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΠΚ και πρώην Υπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ζωής της πόλης.Για την προσφορά τους στο άθλημα τιμήθηκαν οι Κώστας Κουρκούμπας, Νίκος Δουβής, Κώστας Γεωργιάδης και Γιώργος Λυσσαρίδης, ενώ βραβεύτηκαν οι προπονητές της Βορείου Ελλάδος που σημείωσαν επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Για ακόμα μία χρονιά την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης.

Αμφότερα τα βραβεία τα παρέλαβε ο προπονητής του γυναικείου τμήματος της Ασπίδας Νεδίμ Καρά Αχμέτ, καθώς εκείνη την ώρα το ανδρικό της Ασπίδας αγωνιζόταν στην Αγιά κόντρα στον τοπικό Ερμή. Ο Κώστας Ιωαννίδης τιμήθηκε για την άνοδο της Ασπίδας στην Β’ Εθνική, ενώ ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ για την κατάκτηση του Γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Με αφορμή την βράβευση των προπονητών της η διοίκηση της Ασπίδας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, τονίζοντας πως αποτελεί τιμή για τον σύλλογο να διαθέτει στις τάξεις της τους δύο αυτούς ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας  καλαθοσφαίρισης  Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ  ΞΑΝΘΗΣ,  θέλουμε να συγχαρούμε τους προπονητές της ομάδας μας Ιωαννίδη Κώστα και Καρά Αχμέτ Νεδήμ, οι οποίοι τιμήθηκαν στη γιορτή του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τις επιτυχίες τους την περσινή χρονιά και για την προσφορά τους στο άθλημα.

Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στις τάξεις μας προπονητές-δασκάλους,  με ήθος και  αγάπη για τον αθλητισμό, οι οποίοι με την πολύχρονη προσφορά τους κοσμούν το άθλημα και την Ξάνθη μας.

Κώστα, Νεδήμ,  σας ευχαριστούμε!

Share it