Search

Σκληρή γλώσσα απο Λουτσέσκου για Σιδηρόπουλο: “Νιώθω γ@@@@@νος από τον διαιτητή”

Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν το έκρυψε ούτε  μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση, χωρίς πάντως να παραλείψει να τονίσει πως ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης τόνισε:

“Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς, με πολλά ματς και πίεση. Χάσαμε τις σωστές αντιδράσεις μας και δώσαμε την ευκαιρία τον Πανιώνιο να το εκμεταλλευτεί αυτό. Ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη, είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα από εμάς, αλλά νιώθω γ@μημένος από τον διαιτητή σαν επαγγελματίας από τον τρόπο που μας συμπεριφέρθηκε.

Μπορεί να κάνεις λάθη μικρά και μεγάλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή. Η πρώτη κάρτα του Ντε Λούκας δεν ήταν σωστή. Είμαστε μία ομάδα με ειδικό πνεύμα που δεν δεχόμαστε γενικά τόσες κάρτες. Μία λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε ένα παιχνίδι. Τα πάντα άλλαξαν με την κόκκινη κάρτα.

Λέω ξανά πως ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη αλλά είναι άσχημο το συναίσθημα ενός ανθρώπου που δεν νιώθει ότι δεν έχει σεβασμό”.

Share it