Search

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Δόξας Προσκυνητών στο SA: «Απόρροια ομαδικής δουλειάς η νίκη»

Είναι ο άνθρωπος που με δύο προσωπικά τέρματα, έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης της Δόξας Προσκυνητών απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μετατράπηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή, επισκιάζοντας και την πρώτη του Ιμπρήμ Κεϊτά, που ήρθε με τυμπανοκρουσίες.

Ο 18χρονος Πάρης Κατσαρός, βρίσκεται μόλις ένα μήνα στους Προσκυνητές, αλλά δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής. Έχει ήδη πετύχει 3 τέρματα σε τέσσερις αναμετρήσεις (το πρώτο στην πρεμιέρα του κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης) και μοιάζει πως έχει τα φόντα να βοηθήσει την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να εξελιχθεί ο ίδιος.

Μετά από την παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού (Κ20), ήρθε η ώρα -και μετά το πέρασμα στο φετινό, πρώτο μισό της σεζόν, απ’ τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων – να μετρήσει τις ικανότητες του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η αρχή του στη Δόξα προσκυνητών ιδανική. Το μέλλον; Ελπιδοφόρο. Και το κρατά στα χέρια του ή αν προτιμάται στα πόδια του.

Πάντως δεν αιθεροβατεί. Είναι προσγειωμένος και πρώτο του μέλημα είναι να βοηθά την ομάδα του.

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο SportsAddict.gr, μιλήσαμε με τον Πάρη Κατσαρό για το ματς αλλά και τους στόχους της Δόξας Προσκυνητών καθώς και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Που πιστεύεις πως κρίθηκε το ματς;

Π.Κ.: «Πιστεύω ότι μετά το τέλος του ημιχρόνου και πηγαίνοντας με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, η ομάδα ξανά βρήκε την ψυχολογία και τον δυναμισμό της, πάλεψε περισσότερο κερδίζοντας μονομαχίες και παίζοντας με σωστή τακτική και έτσι κέρδισε τον αγώνα».

Έχει αλλάξει κάτι με τον νέο προπονητή και αν ναι τι είναι αυτό; 

Π.Κ.: «Η ομάδα προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στα “θέλω” του νέου κόουτς. Αρχικά φαίνεται πως ο νέος τεχνικός έχει όρεξη για δουλειά και τα αποτελέσματα (της δουλειάς αυτής) θα φανούν στην συνέχεια». 

Πως αισθάνεσαι που με δύο γκολ χάρισες τη νίκη στην ομάδα σου;

Π.Κ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο τέρματα, όμως η νίκη αυτή προήλθε χάρη στην ομαδική δουλειά και προσπάθεια».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας πλέον (αφού δεν θα πέσει καμία ομάδα μετά και την αποχώρηση της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου) και ποιοι οι προσωπικοί σου; 

Π.Κ.: «Ο στόχος της ομάδας πλέον είναι να μπορέσει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά και να ανέβει κάποιες θέσεις στην βαθμολογία». 

«Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να μπορέσω μέσα από την ομάδα να βελτιώνομαι συνέχεια και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

 

Share it