Search

Με το «δεξί» στο 2017 ο ΑΟ Μαΐστρου, 3-1 μέσα στην ΑΕΚ Έβρου

Με διπλό ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Μαΐστρο, με τους παίκτες του Βασίλη Τσουκμάνη να επικρατούν 3-1 εκτός έδρας της ΑΕΚ Έβρου και να ανεβαίνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από σουτ του Λαγού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφτασε στον Παυλίδη που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στο 21′ θα γίνει το 0-2 για τη Μαΐστρο με το Λαγό να βρίσκει στόχο αυτή τη φορά με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Η ΑΕΚ Έβρου θα καταφέρει να μειώσει σε 2-1 με το νέο απόκτημα της τον Τσιριγώτη, αλλά ο Παπαδόπουλος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο 81′ θα διαμορφώσει το τελικό 3-1 για τη Μαΐστρο.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου (Μ. Ζιώγας): Στεφάνου, Κουνγκουλί, Μπόγλου, Παπαχρήστου, Πασχαλίδης, Κωνσταντινίδης Σ. (33′ Νάνος), Τερζής, Πολυχρονίδης (65′ Σιπάκης), Πασχάλης (83′ Νεανίδης), Τσιριγώτης, Πεκιαρίδης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκιγκούδης, Πιστάλκας, Μοβισιάν, Κωνσταντινίδης Χ.

ΑΟ Μαΐστρου (Β. Τσουκμάνης): Παρασίδης, Γεωργιάδης, Μπατζάκας (53′ Λόρενς), Φωτεινός, Καπουράνης, Παπαδόπουλος Β., Λαγός (85′ Γαλαζούλας), Αντωνιάδης, Δημούτσης, Παυλίδης (80′ Παπαδόπουλος Δ.), Καραλίδης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Σαλαμανάκης, Εφραιμίδης, Κατάκωφ, Σαρηγιαννίδης.

 

Share it