Search

“Λύτρωση” με Μπαϊρακταρίδη για τον Εχίνο πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Ζορίστηκε αλλά κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του Νέστου Κύρνου ο Εχίνος Σπορ που με κεφαλιά του Σάββα Μπαϊρακταρίδη στο 84′ κατάφερε να βρει το γκολ που χρειαζόταν και να κερδίσει με 1-0.

Η ομάδα του Εχίνου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες που είτε σταματούσαν στον Ικρέμογλου  είτε στην καλοστημένη άμυνα του Κύρνου. Η λύτρωση για την ομάδα του Εχίνου στον πολύ βαρύ και  ταλαιπωρημένο αγωνιστικό της χώρο ήρθε στο 84′ με κεφαλιά του Μπαϊρακταρίδη.

Πλέον στην ομάδα του Εχίνου μετά και τη νίκη που εξασφαλίζει και μαθηματικά την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ βλέπει μπροστά της ένα δύσκολο φινάλε του μήνα μέχρι και τα καρναβάλια με συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή -Τετάρτη για Κύπελλο και πρωτάθλημα.  Η αρχή για την ομάδα του Εχίνου γίνεται την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 15:00 οπού θα υποδεχτεί στο γήπεδο της την Αναγέννηση Θαλασσιάς στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Γιώργο Χρυσέλη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Μαυροματίδης, Μπαϊρακταρίδης, Κουράκ(63′ Καβάζ Μεμεταλή), Μποασή(72′ Κισά), Τζομιάδης, Παρσαντανιάν, Σερίφογλου, Μιχαηλίδης(87′ Ιντζέ Φικρή), Καδρή, Γεωργιάδης, Χότσκα

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν., Μουζαφέρογλου, Αμέτ Τζοσκούν, Ιμπραίμογλου(77′ Χουσείνογλου Μπατ.), Αλή Ογλού Γκ., Βελήογλου Μπερκ.(70′ Ελεθεριάδης), Χαλήτογλου Ουγούρ(82′ Χουσείνογλου Μπερκ.), Ταχήρογλου

Share it