Search

Χωρίς νικητή έληξε και το ντέρμπι της…οικογένειας Μελισσόπουλου! Η ξεχωριστή στιγμή για τον Αλέξη και το Νίκο

Ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της Κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ του Ορφέα Ξάνθης και της Καβάλας, πέρα απο το γεγονός του γειτονικού ντέρμπι αν και χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα βαθμολογικά, ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός πως θα ερχόταν αντίπαλοι για πρώτη φορά σε αγώνα Γ’ Εθνικής τα αδέρφια Μελισσόπουλοι.

Ο Νίκος του Ορφέα και ο Αλέξης της Καβάλας, γιοί του αείμνηστου Τάσου Μελισσόυπουλου που έχει γράψει ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ΑΟΞ και εν γένει του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, δεν είχαν  την δυνατότητα να το πράξουν στον πρώτο γύρο μια και ο Αλέξης ήταν τραυματίας όμως αυτή την φορά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά μια και ο Αλέξης έχει ανεβάσει ρυθμούς και ήταν πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Τα πράγματα βέβαια ξεκίνησαν διαφορετικά με το Νίκο να αγωνίζεται στην βασική ενδεκάδα του Ορφέα οπού έχει καθιερωθεί και τον Αλέξη που μόλις έχει επιστρέψει απο έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τελευταία στον πάγκο. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Καβάλα που έκανε νωρίς το 0-1 όμως η αντίδραση των Ξανθιωτών ήταν άμεση με πρωταγωνιστή το Νίκο Μελισσόπουλο που με προβολή έκανε το 1-1 για την ομάδα της Ξάνθης.

Εκείνη την στιγμή αναμφίβολα τα συναισθήματα του Αλέξη πρέπει να ήταν ανάμεικτα χαρά για τον μικρό αδερφό του και στεναχώρια για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Στο 53′ έρχεται η ώρα του Αλέξη Μελισσόπουλο και απο εκείνη την στιγμή και μέχρι το 87′ τα δύο αδέρφια είναι αντιμέτωπα στο γήπεδο. Ο Αλέξης απο την στιγμή που μπήκε βοήθησε στο να ανεβάσει ρυθμούς η ομάδα του, ενώ ο Νίκος βοηθούσε και στα αμυντικά του καθήκοντα όποτε χρειάστηκε την ομάδα του.

Στο 87′ όμως θα λήξει άδοξα η μάχη των αδερφών Μελισσόπουλου καθώς ο διαιτητής Τσαπάρας απέβαλε με απευθείας κόκκινη το Νίκο για μια φάση πάντως που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους γηπεδούχους.

Στην πιο δύσκολη θέση αναμφίβολα βρισκόταν η μητέρα των Αλέξη και Νίκου που δεν θα ήξερε ποια ομάδα να υποστηρίξει, όμως σίγουρα θα ένιωθε παράλληλα περήφανη για τα δυο παιδιά της όπως σίγουρα θα ήταν αν ζούσε και βρισκόταν στο γήπεδο και ο σπουδαίος Τασός Μελισσόπουλος.

Βέβαια μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έλειπε ο σχετικός χαβαλές στο σπίτι απο τα δύο αδέρφια για το παιχνίδι. Ενώ μην ξεχνάμε πως ο πιο μεγάλος απο όλους Μιχάλης παίζει και αυτός μπάλα στον Άρη Αβάτου και λόγω της αναμέτρησης της ομάδας του, με την πρώην ομάδα των τριών αδερφών τον Αστέρα Μαγικού,έφτασε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και είδε και αυτός απο κοντά την αναμέτρηση των δύο μικρών αδερφών του.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Share it