Search

Πένθος στην Αλεξανδρούπολη, έφυγε απο την ζωή ο Θεόδωρος Γιαννέλος

Έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ σε ηλικία 67 χρόνων ο Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Έβρου και ιατρός Θεόδωρος Γιαννέλος.

Ο εκλιπών έδωσε μια τιτάνια μάχη με το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ την τελευταία του πνοή άφησε νοσηλευομενος στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόδωρος Γιαννέλος ήταν γνωστός για το ήθος του ως γιατρός αλλά και ως πολιτικός.

Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, τις επόμενες ημέρες τη θέση του θα αναπληρώσει ο Κυριάκος Αετόπουλος.

Η ΝΟ.Δ.Ε Έβρου με ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της: 

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του Θεόδωρου Γιαννέλου, ιατρού, πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου, με πολύτιμη συνεισφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.»

H Δημοτική Παράταξη “Πόλη & Πολίτες”:

“Βαρύ το πένθος για την ευρύτερη οικογένεια της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, από την απώλεια του δημοτικού συμβούλου, πρώην Αντιδημάρχου και ιατρού κ. Θεόδωρου Γιαννέλου.

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Θεόδωρος Γιαννέλος έφυγε χθες από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης, δύο τόπους που τόσο αγάπησε και τον αγάπησαν.

Ο Θεόδωρος Γιαννέλος, εργατικός, συνεπής και παθιασμένος με ό,τι καταπιανόταν, άφησε ανεξίτηλο το ίχνος του στην επιστημονική, κοινωνική, πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και στην καρδιά και στη μνήμη μας.” 

Πηγή: e-evros.gr

Share it