Search

Νικηφόρο πέρασμα απο τις Σέρρες για τον Ερμογένη που επανήλθε στην δεύτερη θέση!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ερμογένης Ξάνθης επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 μέσα στις Σέρρες επί της τοπικής ομάδας Άρτεμις στα πλαίσια της εξ΄αναβολής αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου μπήκαν χωρίς διάθεση  για…αστεία και καθάρισαν με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο σετ κερδίζοντας με 25-8, ενώ στο δεύτερο παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων κέρδισαν με 25-18, και το τρίτο με 25-16 τελειώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ξανθιώτες έφτασαν μετά απο 5 παιχνίδια στους 12 βαθμούς επιστρέφοντας στην δεύτερη θέση και αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ντέρμπι της Καβάλας με το Σουφλί το απόγευμα της Κυριακής. Επόμενο παιχνίδι για τους Ξανθιώτες είναι ξανά στις Σέρρες αυτή την φορά με τις Ελπίδες στις 12 Φεβρουαρίου.

Για τους Ξανθιώτες αγωνίστηκαν οι: Ματθαίος, Τσότρας, Μακρυνίτσας, Αβερκιάδγς, Αναστασόπουλος, Καζάκης, Κοτόρνος, Μπατζακίδης, Μεμέτ Ογλού Μέρτ και Ευστρατίου.

 

Share it