Search

Νέο μεγάλο διπλό για τις Βασίλισσες που κέρδισαν και στην Κατερίνη και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση!

Ιδανικά έχει ξεκινήσει το 2017 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης που μετά το γειτονικό ντέρμπι με την Ροδόπη ’87 στην Κομοτηνή κέρδισε και τις Πιερίδες Μούσες στην Κατερίνη και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ξάνθης μετά την λευκή ισοπαλία του πρώτου μέρους μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένες να φύγουν νικήτριες απο την Κατερινή και με εξαιρετική παρουσία κατάφεραν πετυχαίνοντας τρία τέρματα να φτάσουν σε μια πανηγυρική επικράτηση.

Το σκορ για την ομάδα της Ξάνθης άνοιξε η Κατερίνα Λισγάρα με σου μέσα απο την περιοχή, με την Ιωάννα Χασιώτη επίσης με σουτ να κάνει το 0-2. Το κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης για τις Βασίλισσες σημείωσε με σουτ εντός περιοχής η Σέβη Μετοικίδου.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση ξεπερνώντας την Προοδευτική Περάματος. Εκτός έδρας και το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης που στις 12 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας “Τρίκαλα 2011”.

Για τις Βασίλισσες αγωνίστηκαν: Παρσόνογλου(70′ Σιδηροπούλου), Παπαδοπούλου, Ναλμπάντη, Χατζηαντωνίου, Ευθυμιάδου, Βλάχου, Χασιώτη(78′ Πόρναλη), Μετοικίδου, Κατσαρού(80′ Σολτάνι Γ.), Μαυρομάτη, Λισγάρα

 

Share it