Search

Εντός έδρας ήττα απο τον ισχυρό Απόλλων Καλαμαριάς για την Ασπίδα Ξάνθης!

Για ένα ημίχρονο άντεξαν τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς που γνώρισε δίκαιη ήττα απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 28-57.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με πολύ καλές άμυνες και απο τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλό σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι φιλοξενούμενες ήταν εντυπωσιακές και με επί μέρους σκορ 3-19! κατάφεραν να κλείσουν την περίοδο μπροστά στο σκόρ με +22 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρά την προσπάθεια της Ξανθιώτικης ομάδας οι παίκτριες της Καλαμαριάς κατάφεραν να διαφυλάξουν το σημαντικό προβάδισμα που έχτισαν και έφτασαν σε ακόμη μια νίκη που την διατηρεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μοναδικό μελανό σημείο για την Καλαμαριά ο ελαφρύς τραυματισμός της Καλαντίδου.

Απο την άλλη τα κορίτσια της Ασπίδας μένουν με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του πρώτου μέρους, με το αποτέλεσμα πάντως να είναι…εντός προγράμματος μια και αντιμετώπιζε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην Α1.

Δεκάλεπτα: 6-9, 15-21, 18-40, 28-57

Διαιτητές: Γιαννούλης-Θωμόπουλος

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 3, Καραλίδου Σ. 2, Κουτρουβέλη, Καρακώστα 4, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή 2, Λαζαρίδου, Σαρβάνη 2, Σουλιώτη 6, Σακουλάκη 1, Μαμαλίγκατζη 8(2).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Σταμπή 9, Ιγγλέζου 11(1), Παλλάνη 10, Καλαντίδου, Ακσεχέρογλου 10, Σολωμού 6(1), Καϊμακτσή 3, Γραμματικού 9(1).

Share it