Search

“Βράζουν” με διαιτησία και Κόμματο στην Ασπίδα Ξάνθης μετά την ήττα στην Αγιά Λάρισας!

Για ένα ημίχρονο άντεξε η αν θέλετε της επιτραπεί να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Ερμή Αγιάς στην Ασπίδα Ξάνθης που έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πολύ κακό διαιτητικό δίδυμο με πολλά σε βάρος των ξανθιωτών σφυρίγματα αλλά και τον εριστικό Νέστο Κόμματο να προκαλεί τον εκνευρισμό των φιλοξενούμενων.

Ιδιαίτερα για τον Κόμματο η αδικαιολόγητη συμπεριφορά ενός 40χρονου με τόσο γεμάτη καριέρα που θα περιμένει κανείς να αποτελεί πρότυπο και αντ’ αυτού ήταν ο πιο εριστικός απο όλους ενώ στο φινάλε του αγώνα συνέχισε να προκαλεί λεκτικά τους παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ασπίδας κόντραρε στα ίσια την ομάδα της Αγιάς με το ματς να πηγαίνει ισόπαλο, όμως στο δεύτερο μέρος αλλάξαν όλα οι διαιτητές δεν έδωσαν απλά τα σπόρια αλλά όλο το…σακουλάκι  στους γηπεδούχους με ακατανόητες αποφάσεις που μαζί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κόμματου αλλά και την ατμόσφαιρα των φίλων των γηπεδούχων έβγαλαν εκτός ρυθμούς τους Ξανθιώτες που όντας εκνευρισμένοι δεν είχαν καθαρό μυαλό σε καίρια σημεία της αναμέτρησης, ενώ και όποτε κατάφερναν να μειώσουν οι γηπεδούχοι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους έβρισκαν τους πόντους που χρειαζόταν για να φτάσουν στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 29-23, 42-42, 67-54, 84-75

Διαιτητές: Τοκόλης-Κοϊμτζόγλου

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Γιασσάρης): Τσιαμπαλής 17 (3), Γκανέτσας 6 (2), Μηλιώνης 3 (1), Νταλός 2, Χαλκιάς, Κόμματος 16 (4), Περρωτής 2, Τριανταφύλλου 15 (3), Βαβάτσικος 16 (1), Γούλας 7 (1), Αγαπίου, Φαρμάκης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Παπαδάκης 7, Κουτσογιάννης 12 (1), Καραμπίνης, Ασημάκης 17 (1), Τσιώγκας 3 (1), Τσιαβές 18 (2), Γρούδος 4, Μασμανίδης 3, Πετς 5 (1), Στεφανίδης 2, Μανδαλάκης 4, Παπαθανασίου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it