Search

Νίκησε το ντέρμπι με την Προσοτσάνη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση το Δημοκρίτειο!

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τις περισσότερες αθλήτριες της η ομάδα του Δημοκρίτειου κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην Προσοτσάνη με 44-30 σε ένα παιχνίδι με πολλά και όμορφα γκολ αλλά και πολύ καλό θέαμα απο τις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Κομοτηνής πάτησε κυρίως το γκάζι στο δεύτερο μέρος έχοντας τις Σαρνταρίδου και Δαδάκου, Λαμπροπούλου αλλά και τις Αθανασία και Δήμητρα Σαββαλάκη να σκοράρουν κατά ριπάς έφτασαν στη νίκη επί της Προσοτσάνης που είχε σε καλή μέρα τις Σαμαντζή και Σλυρίδου η οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για την ομάδα της Δράμας.

Κορυφαία για τη νικήτρια του αγώνα ήταν η Σαρνταρίδου με τα 16 τέρματα που σημείωσε, ενώ καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε και η γκολκίπερ της ομάδας της Κομοτηνής, Κόρρα. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κομοτηνής ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δεκάλεπτα: 7-4, 13-11, 17-15(ημίχρονο), 26-21, 37-28,44-30(τελικό αποτέλεσμα)

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Ιορ. Γιαννάκου): Κόρρα 1, Ξυφώλη 1, Σαββαλάκη Αθ. 4, Σαρνταρίδου 16, Παναγιωτάκη 2, Λαμπροπούλου 6, Δαδάκου 9, Μαυρογιώργου, Μαυρικίου, Χαζ Χαμούντ, Σαββαλάκη Δημ. 5, Κροκίδα, Κατσινού, Απαζίδου

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ: Μηνιάδου 3, Δομζαρίδου 1, Σαμαντζή 12, Μωυσιάδου, Σαββιδου 1, Μανδρατζή Γ., Κυρδίου 3, Βαλκάνη, Αβραμίδου 3, Σλυρίδου 7, Δαλλικάρη, Μανδρατζή Σ., Πάλλα

Share it