Search

Καλοί για ακόμα μία φορά οι Κύκλωπες, αλλά δεν μπόρεσαν και πάλι να πάρουν κάτι θετικό (photos)

Κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στο χθεσινό ματς με τον Πρωτέα Άρτας στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», αλλά γνώρισαν ακόμα μία ήττα με 35-29.

Μπορεί οι Εβρίτες να μην κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά είχαν πάντα από κοντά τον Πρωτέα με τη διαφορά να μην ξεφεύγει από τα 2 γκολ και έτσι πίστευαν ότι έστω και στο φινάλε μπορούν να ισοφαρίσουν.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και η ομάδα της Άρτας κατάφερε με τη συμπλήρωση 45′ να προηγείται με 3 γκολ διαφορά (25-22), ενώ 5 λεπτά αργότερα το σκορ έγινε 28-23 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η διαφορά αυξήθηκε στα 7 γκολ 5 λεπτά πριν το φινάλε και τελικά οι Κύκλωπες ηττήθηκαν με 35-29.

Αυτή ήττα διατηρεί τους Κύκλωπες στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς (τελευταίος είναι ο Δίας Πολίχνης αλλά έχει αποσυρθεί και είναι η μία από τις δύο ομάδες που υποβιβάζονται), με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να θέλει στις επόμενες αγωνιστικές να βάλει από κάτω της τον ΑΟ Ιωαννίνων που έχει 2 βαθμούς περισσότερους από αυτή. Πάντως στην επόμενη στροφή οι Θρακιώτες έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς φιλοξενούνται από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΧΑΝΘ. Το καλό για αυτούς είναι ότι τα Γιάννινα έχουν εξίσου δύσκολη έξοδο αφού παίζουν στην Κέρκυρα με το 2ο Φαίακα.

Δείτε φωτογραφίες από το φακό της Γιώτας Τσικάκη: 

Share it