Search

Με 18αδα και χωρίς τις μεταγραφές του θα υποδεχτεί στο ΑΟΞ την Καβάλα ο Ορφέας Ξάνθης!

Με ένα νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα στις 15:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ, και θα ενημερώνεστε ζωντανά απο το Live του Sportsaddict, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που δεν μπορεί να υπολογίζει σε κανένα απο τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τον τραυματία Χίντ Ιμέρ που έρχεται να προστεθεί σε αυτή του τιμωρημένου απο την Βιστωνίδα ακόμη Κώστα Θεοδωρίδη, αυτή είναι η τρίτη απο τις τέσσερις αγωνιστικές που τιμωρήθηκε. Απο εκεί και πέρα κάποιο άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει με την ομάδα της Ξάνθης με καλή ψυχολογία και ξεκούραστη απο την αναβολή του αγώνα με τον Φούφα να περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την ιστορική Καβάλα για το γειτονικό ντέρμπι.

Η 18μελης αποστολή του Ορφέα αποτελείται απο τους: Ρούφο, Αθανασίου, Μαλαδένη, Μακράκη, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Κατρανίτσα, Θεοδωρίδη  Χ., Καραγκιόζη Γ., Τορομανίδη, Μαυρόπουλο, Μπουνταγκίδη, Φεράτ Πιλέ, Χαλίλ Ιμπράμ, Μελισσόπολο Ν., Καραγκιόζη Β., Λαζαρίδη και Μουμίνογλου Τουγιάλ.

Share it