Search

Δεν διεξήχθη αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου λόγω… μη εμφάνισης του διαιτητή!

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο ποδόσφαιρο του Έβρου και συγκεκριμένα στο ματς ΑΟ Καππαδοκών – ΑΟ Ποντιακός για την 8η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ του νομού.

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο 4/2 στις 11 το πρωί δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς ο διαιτητής που είχε οριστεί στο συγκεκριμένο ματς δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο «Μαρίνος Δαστερίδης»! Μάλιστα, μετά από τηλεφωνήματα που έκαναν οι άνθρωποι της γηπεδούχου Καππαδοκίας, ενημερώθηκαν πως ο διαιτητής δεν θα πάει στο γήπεδο λόγω κάποιου μπερδέματος που υπήρξε. Ακόμη από την ΕΠΣ τους είπαν ότι θα τους στείλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν άλλο διαιτητή για να διευθύνει τον αγώνα, αλλά μέχρι τις 12 το μεσημέρι αυτό δεν έγινε πράξη και οι δύο ομάδες αποχώρησαν από το γήπεδο.

Καταλαβαίβουμε όλοι ότι η κατάσταση στα θέματα της οργάνωσης της ΕΠΣ Έβρου είναι τουλάχιστον κακή και αυτό το συμβάν έρχεται μετά από το χθεσινό για το οποίο έγραψε το SportsAddict και μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΟ Καππαδοκών για το γεγονός:

«Ο αγώνας της 8ης Αγωνιστικής Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Έβρου μεταξύ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ – ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ που ήταν ορισμένος το Σάββατο 11:00 δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω μη εμφάνισης του Διαιτητή.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα και οι δύο ομάδες ήταν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα γύρω στις 10:40 αρχίσαμε να ανυσηχούμε για την ύπαρξη διατησίας από την ΕΠΣ Έβρου. Έπειτα από τηλεφωνήματα σε υπεύθυνο μας ανακοινώθηκε ότι ο ορισμένος διαιτητής δεν θα έρθει (λόγω μπερδέματος, αδιαφορίας, μή ενημέρωσης δεν καταλάβαμε και πολλά) και ότι θα στείλουν άλλο διαιτητή όσο πιο γρήγορα μπορούν για να γίνει κανονικά ο αγώνας (αυτά έγιναν γύρω στις 11:00). Μέχρι τις 12:00 που υπήρχε παρουσία της Διοίκησης της Καππαδοκίας διαιτητή δεν είδαμε.

1ο – Ευχαριστούμε τον Ποντιακό που περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα στο γήπεδο μήπως τυχόν εμφανιστεί διαιτητής και γίνει κανονικά ο αγώνας.

2ο – Λυπούμαστε για τη προχειρότητα που φαίνεται ότι υπάρχει στο παιδικό πρωτάθλημα από την ΕΠΣ Έβρου. Αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα και δεν μπορούν να υποστηρίξουν το πρωτάθλημα που οι ίδιοι πρότειναν καλό είναι να ξαναδούν καλύτερα το θέμα.

3ο – Ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά που θα αγωνίζονταν και τους γονείς τους που ήρθαν άσκοπα στο γήπεδο σε μιά όμορφη μέρα, για ένα αγώνα που δεν έγινε ποτέ, χωρίς να φταίνε

Ελπίζουμε να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά του φαινομένου αυτού. ……ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ».

Share it