Search

Video: Η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της Δόξας Προσκυνητών και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου η Δόξα Προσκυνητών στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της ΕΠΣ  Θράκης παρουσίασε τα πέντε της νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι Πάρης  Κατσαρός , Νίκος Καμζέλας, Δημοσθένης Καραγιαννίδης, Γιώργος Κασιώτης και  Ιμπραΐμ  Κεϊτά παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο της Δόξα Προσκυνητών Γιώργο Λιάγκη και τον  γενικό  διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Παγωνίδη.

Ο Δημήτρης Παγωνίδης που πήρε πρώτος τον λόγο για την μεταγραφή του Κεϊτά τόνισε πως ήταν υπέρβαση από τον πρόεδρο κ. Λιάγκη, μίλησε για το ταλέντο που έχει η Δόξα Προσκυνητών αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας. Επίσης ευχαρίστησε και μίλησε για τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που είχε με τον τέως προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη. Τέλος δήλωσε πως στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή με το Παραλίμνι στον πάγκο θα κάτσει ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί μπορεί και σήμερα.

Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών Γιώργος Λιάγκης που και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα τον Γιάννη Κλειτσιώτη και καλωσόρισε τους νέους παίχτες. Έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ροδόπης να έρθει να δει την Δόξα Προσκυνητών και μίλησε για το όραμα που έχει για αυτήν την ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιμπραΐμ  Κεϊτά ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δόξας για τον τρόπο που τον προσέγγισαν και τον έφεραν στην ομάδα τονίζοντας πως ο λόγος που ήρθε στους Προσκυνητές ήταν για να έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Έμεινε ευχαριστημένος από το επίπεδο της ομάδας λέγοντας συγκεκριμένα πως έχει πολύ ταλέντο και αισθάνεται είδη πως είναι σε μια οικογένεια. Μίλησε για την συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην ΑΕΛ, για το ποιόν παίχτη θαυμάζει και έχει ως πρότυπο και για το πόσο ζεστά τον αγκάλιασε ο κόσμος της Κομοτηνής.

Κατόπιν παρουσιάστηκαν και έκαναν δηλώσεις τα υπόλοιπα τέσσερα νέα αποκτήματα της Δόξας Προσκυνητών Πάρης  Κατσαρός , Νίκος Καμζέλας, Δημοσθένης Καραγιαννίδης και Γιώργος Κασιώτης.

Share it