Search

Στο πλευρό του άτυχου αρχηγού τους Μαγδαλιανίδη οι παίκτες του Απόλλων Ξάνθης!

Μια απο τις πιο άσχημες ειδήσεις του σαββατοκύριακου ήταν αναμφίβολα ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού του Απόλλων Ξάνθης Γιάννη Μαγδαλιανίδη που σε μια ανύποπτη φάση στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ερμή Μάνδρας είχε σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ξάνθης οπού και εγχειρίστηκε.

Η φετινή αγωνιστική σαιζόν ουσιαστικά μοιάζει χαμένη για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλων, που στην διάρκεια του αγώνα με τον Ερμή Μάνδρας στο γήπεδο της Νεάπολης προσπάθησε να σώσει μια χαμένη μπαλιά με τάκλιν και το πόδι του κόλλησε με αποτέλεσμα να σπάσει το κόκαλο πάνω από τον αστράγαλο. Για καλή του τύχη στο γήπεδο δύο γιατροί οι κ. Κουτρούμπας και Πάζης, οι οποίοι είναι και ορθοπεδικοί στο Νοσοκομείο και μάλιστα ήταν αυτοί που τον εγχείρησαν, οι οποίοι έσπευσαν στον αρχηγό του Απόλλων και μετά από εξετάσεις τον πήγαν στο Νοσοκομείο και μία ώρα αργότερα προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση. Με την διάγνωση των γιατρών να κάνει λόγο για κάταγμα έξω σφυρού.

Αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την δεύτερη οικογένεια του, με τους συμπαίκτες του, μέλη της διοίκησης και τον προπονητή του Δημήτρη Μπακάλογλου να τον επισκέπτονται στο Νοσοκομείο και να είναι στο πλευρό του σε αυτή την άσχημη στιγμή του αρχηγού τους, ενώ του υποσχέθηκαν πως πλέον θα δίνουν ακόμη μεγαλύτερο πάθος στα παιχνίδια τους παίζοντας και για αυτόν στοχεύοντας και σε μια μεγάλη επιτυχία(άνοδος η το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας) για να του την αφιερώσουν.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιάννης Μαγδαλιανίδης παρά τον σοβαρό τραυματισμό του επέμενε πως αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο πάλι θα κυνηγούσε με το ίδιο πάθος την φάση μήπως και βγει κάτι καλό για την ομάδα. Ενώ σαν αρχηγός της ομάδας ζήτησε απο τους συμπαίκτες του στην συνέχεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ να τα δώσουν όλα πρώτα για την ομάδα και μετά την διοίκηση, τον προπονητή αλλά φυσικά τόσο για αυτόν όσο και για τους έτερους δύο άτυχους της φετινής χρονιάς Σπύρο Κυριαζάτη και Δημήτρη Φιλτανίδη που τραυματίστηκαν.

Δίνοντας μάλιστα ραντεβού για την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Απόλλων με τον Ορφέα Νέα Αμισσού τονίζοντας τους πως το μυαλό και η καρδιά του θα είναι μαζί τους. Ενώ απο την πλευρά του υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα στην αποκατάσταση για να μπορέσει να προλάβει να βοηθήσει σε κάποια ματς των πλέι οφ!

Να ευχηθούμε περαστικά στον αρχηγό του Απόλλων Γιάννη Μαγδαλιανίδη.

Share it