Search

Ο Γιάννης Πουρλιάκας αναλαμβάνει νέος προπονητής στην Δόξα Προσκυνητών!

Ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Πουρλιάκας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Κλειτσιώτη στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση η ομάδα της Κομοτηνής.

Ο νέος τεχνικός των Προσκυνητών και βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής στα τμήματα Υποδομής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης στους Ορφέα Κομοτηνής, Κόσμιο και Σιδηροχώρι.

Ο Γιάννης Πουρλιάκας αναλαμβάνει άμεσα δράση και αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Παραλιμνίου στην Κομοτηνή θα βρίσκεται στον πάγκο της Δόξας. Στο πλευρό του θα συνεχίσει ο Ανέστης Σπυριάδης, που τους βλέπεται άλλωστε μαζί απο περσινό παιχνίδι των τμημάτων Υποδομής ΠΑΟΚ και Σπάρτακου, σε ρόλο βοηθού προπονητή.

Σαφέστατα το πλεονέκτημα που δίνεται στο νέο τεχνικό της Δόξας είναι αρκετά σημαντικό καθώς πέρα απο την πολύ δυνατή ενίσχυση στο έμψυχο υλικό πλέον δεν υπάρχει και το άγχος της παραμονής καθώς μετά την αποχώρηση της ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου δεν πέφτει καμία ομάδα στα τοπικά, και έτσι δίνεται η δυνατότητα και στην ομάδα των Προσκυνητών να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Share it