Search

Κάλεσμα της ΠΑΕ Πανιώνιος στον κόσμο της για το ντέρμπι με την Ξάνθη! Ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδιά!!!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της πως απο την Πέμπτη(2/2) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος που απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του “Ιστορικού”.

Ενώ αξίζει να τονίσουμε πως με απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου στον αγώνα της Κυριακής, θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών.

Αναλυτικά:

“Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών της ομάδας μας, για την κατάκτηση μίας ακόμα νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Η παρουσία σας, θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ούτως ώστε μετά το τέλος της αναμέτρησης μία ακόμα γιορτή να λάβει χώρα στο γήπεδό μας. Και φυσικά συμπαραστεκόμαστε στην ομάδα μας και αποτρέπουμε δυναμικά αυτούς που τυχόν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα την Πέμπτη στις 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20:00. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια, τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στον αγώνα της Κυριακής, θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών. Η είσοδός τους θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 και από εκεί θα κατευθύνονται στην Θύρα 2”.

Share it