Search

Με μια φωτογραφία που τα λέει όλα απάντησε στον Βασιλακόπουλο ο προπονητής της Ασπίδας Καρά Αχμέτ!

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, κάτι που φαίνεται πως ενστερνίζεται και ο προπονητής του Γυναικείου αλλά και των τμημάτων Υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης, Νεδήμ Καρά Αχμέτ που όντας μουσουλμάνος έχει κάθε λόγο και αυτός να είναι εξοργισμένος με τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου.

Αντ’ αυτού ο κόουτς της Ασπίδας προτίμησε να απαντήσει στον πρόεδρο της ΕΟΚ με τον πιο απλό και όμορφο τρόπο, να δείξει δηλαδή στον Βασιλακόπουλο και πολλούς ακόμη συνέλληνες που έχουν ανάλογες απόψεις, πόσο αρμονικά και συνυπάρχουν πέρα απο την κοινωνία και στον αθλητισμό χριστιανοί και μουσουλμάνοι στην Θράκη.

Γράφει χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα του στο facebook:

Είναι τουλάχιστον άστοχο αν όχι αδιανόητο να συγχέεται ο αθλητισμός με την πολιτική και εν προκειμένω με την πολιτική της αντιπαράθεσης και της αντιπαλότητας, να συγχέουμε ένα ευρέος αγαπητό άθλημα που προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις, με αρρωστημένες ιδέες και απόψεις που ως μοναδικό στόχο έχουν την εκδήλωση αντιπαράθεσης).. Όλοι εμείς , οι εργάτες του εν λόγο αθλήματος , θα δίνουμε ΠΑΝΤΑ την απάντησή μας σ’ αυτούς που πρέπει, εκεί που πρέπει.. στα ΓΗΠΕΔΑ, Προς τούτο λοιπόν σας καλώ εκεί στα ΓΗΠΕΔΑ.. εκεί όπου η Αϊσέ και η Ελένη παίζουν μαζί στην ίδια ομάδα.. και ο Κώστας με το Χασάν κάθονται στην κερκίδα δίπλα-δίπλα και ζητωκραυγάζουν για την ίδια ομάδα.. ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

http://

Share it