Search

Αντί για συγνώμη συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη ο Βασιλακόπουλος! Την μισή αλήθεια είπε ο Τσαγκρώνης!!!

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς αν ο κ. Βασιλακόπουλος, ίσως και λόγω ηλικίας, δεν αντιλαμβάνεται την επιεικώς επικίνδυνη κουβέντα που ξεστόμισε στις δηλώσεις του στον Arena FM, που προκάλεσε απόλυτα δικαιολογημένα την οργή της κοινής γνώμης όχι μόνο της Ξάνθης αλλά όλης της Θράκης, η απλά μας δουλεύει.

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η εμμονή του ότι δεν είπε κάτι σοβαρό και άκουσον άκουσον οτι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του, που όπως σας απέδειξε και το Sportsaddict στο σχετικό ρεπορταζ που μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης εκθέτει τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Και όμως αντί ο συγκεκριμένος κύριος να βγει να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να παραδεχτεί το λάθος του βγαίνει με νέα δήλωση του μέσω του επίσημου σαιτ της ΕΟΚ να συνεχίζει να προβάλει όχι μόνο τους Ξανθιώτες αλλά και τη κοινή νοημοσύνη όλων των Ελλήνων που τον “κράζουν” σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το οξύμωρο στις δηλώσεις του που δείχνει πως έχει μπερδέψει αυτά με τα πασχάλια είναι και η δήλωση της παρουσίας της Βοσνίας στην Ξάνθη στα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας που διοργάνωσε η ΕΟΚ στην πόλη της Θράκης και δεν έγινε το παραμικρό, κάτι που αντικρούει τα όσα αναφέρει στις συνεχόμενες δηλώσεις του για την μουσουλμανική μειονότητα της Ξάνθης.

Για του λόγου το αληθές ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας: «Με μεγάλη έκπληξη και έντονο προβληματισμό παρακολουθώ την συνεχιζόμενη και δυστυχώς διευρυνόμενη προσπάθεια πλήρους διαστρέβλωσης δηλώσεών μου, με σκοπό στόχο των συγκεκριμένων κύκλων να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Η ιστορική μου διαδρομή είναι γνωστή. Οι θέσεις μου, οι απόψεις μου και οι αξίες που υπηρέτησα στον ευρωπαϊκό και ελληνικό χώρο είναι επίσης γνωστές και οι προσπάθειες των διαφόρων στο βωμό να απασχολήσουν την επικαιρότητα και δημοσιότητα θα πέσουν στο κενό.

Οι δηλώσεις μου είχαν να κάνουν με τις πιθανές επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα από την παρουσία τριών – τεσσάρων χιλιάδων στρατών οπαδών αντιμαχομένων παρατάξεων στην πόλη της Ξάνθης και τους κατοίκους της και ο νοών νοείτο. Το τι συνέβη στην πόλη της Λαμίας είναι σε όλους γνωστό. Αυτά και επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και δεν πρόκειται να επανέλθω, με την μόνη υπενθύμιση ότι στην πόλη της Ξάνθης, εκτός των άλλων μεγάλων διοργανώσεων, έχει διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία και διεθνές τουρνουά Ανδρών το 2015, με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, Ρωσίας, Τσεχίας και Βοσνίας Ερζεγοβίνης.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη που στην προσπάθεια του να καλύψει τον κ. Βασιλακόπουλο είπε πολλά, υπερβολικά πολλά μάλιστα, που στο τέλος ο απολογισμός των όσων είπε είναι οτι τελικά ήθελαν να “προστατέψουν” την μουσουλμανική μειονότητα  της Ξάνθης! Δηλαδή στο τέλος θα οι συγκεκριμένοι απίστευτοι κύριοι, αντί να παραιτηθούν, θα μας που ότι πρέπει όσοι εξοργίστηκαν με τις απαράδεκτες τοποθετήσεις τους, που άπτονταν στο όρια του επικίνδυνου και του ρατσιστικού,  να ζητήσουν και συγνώμη!!!

Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του και τα σχόλια δικά σας…:

Για το αν υπάρχει απόφαση για τον τελικό:«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα που μπορεί να γίνει ο τελικός. Δύο λύσεις υπάρχουν. Η Λάρισα και η Αθήνα. Η ΕΟΚ είναι δημοκρατική και αυτό πληρώνει. Θα μπορούσε να γίνει στην Κρήτη όπως ήθελε η αστυνομία και να μην είχαμε κανένα πρόβλημα»

Για τις δηλώσεις του Γ. Βασιλακόπουλου: «Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου έχουν παρερμηνευτεί όσον αφορά την μουσουλμανική μειονότητα στην Ξάνθη. Πριν από δύο χρόνια πήγε εκεί η εθνική ομάδα και έπαιξε με την Βοσνία που στο σύνολο της ήταν μουσουλμανικό. Το γήπεδο της Ξάνθης δεν πληρεί κανέναν από τους νέους όρους που αναφέρει ο νόμος, δηλαδή, κάμερες, ηλ. εισιτήριο κλπ. Όπως ξέρετε οι «στρατοί» δίνουν ραντεβού θανάτου και το γήπεδο της Ξάνθης βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και μάλιστα σε σημείο που βρίσκονται σπίτια μουσουλμάνων. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν λάθος να μπουν οι γνωστοί- άγνωστοι μπαχαλάκηδες και να τραυματιστούν άνθρωποι στα σπίτια τους. Δεν θα ήταν μεγαλύτερο το κακό; Αυτός ήταν ο φόβος μας. Θα μπορούσαν οι μπαχαλάκηδες να δημιουργήσουν επεισόδια και να την πλήρωνε κάποιος από τους κατοίκους εκεί. Αυτό θα ήταν πρόβλημα στις σχέσεις με την γείτονα χώρα. Δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους. Θα είχαμε τεράστιο πρόβλημα αν αθώοι άνθρωποι πλήρωναν τις ενέργειες κάποιων μπαχαλάκηδων».

Για το αίτημα στο ΣΕΦ: «Στο ΣΕΦ στις 19 του μήνα έχει αγώνες κλειστού στίβου τους ΣΕΓΑΣ. Στείλαμε αίτημα στο ΣΕΦ και μας απάντησαν με αυτόν τον τρόπο».

Για το που θα γίνει τελικά ο τελικός: «Η αστυνομία ζήτησε την Αθήνα γιατί εκεί έχει τις περισσότερες δυνάμεις. Από εκεί και πέρα πιέσαμε την αστυνομία να μας πει, αν από τη στιγμή που πληρούνται όσα λέει ο νέος νόμος να γίνει ο τελικός στη Λάρισα και δέχθηκε από τη στιγμή που καλύπτονται αυτά τα δεδομένα. Αν θέλετε εσείς να τελειώσει μία το θέμα, εμείς θέλουμε δέκα. Θέλουμε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί με αυτό το ζήτημα. Απλά κάναμε το λάθος και δεν επιμέναμε στην αρχική λύση της Κρήτης».

Share it