Search

Τίτλοι τέλους για την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου που αποσύρεται απο την Γ’ Εθνική! Δεν πέφτει καμία ομάδα απο τον 1ο όμιλο!!!

Μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού στην Β’ Εθνική ακόμη μια έρχεται σε Εθνική κατηγορία, με την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να παίρνει σειρά.

Η ομάδα των Γρεβενών δεν κατάφερε να αντέξει τις οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας που σε συνδυασμό με την κακή πορεία της ομάδας έφερε την δύσκολη απόφαση για τους ιθύνοντες του συλλόγου  της απόσυρσης του συλλόγου απο την κατηγορία

 

Αυτή η εξέλιξη σαφέστατα επηρεάζει όλη την κατηγορία καθώς θυμίζουμε στον 1ο όμιλο που μετέχουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών πριν ξεκινήσει η σαιζόν αποχώρησε και ο Εθνικός Αγιονερίου και έτσι πλέον μετά την αποχώρηση και του Βατόλακκου δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα απο τον όμιλο.

Πράγμα που όπως σημειώνει και το pameballα πρακτικά σημαίνει πως το πρωτάθλημα απο εδώ και πέρα θα παρουσιάζει ενδιαφέρον μοναχά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση, και την κόντρα των τριών διεκδικητών Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς και ΑΠΕ Λαγκαδά

 

Share it