Search

Απίστευτος Βασιλακόπουλος που λέει “Άλλα είπα, άλλα έγραψαν για τη μουσουλμανική μειονότητα” όμως το ηχητικό ντοκουμέντο τον εκθέτει

Σε νέες δηλώσεις προέβη το “αφεντικό” του ελληνικού μπάσκετ που αναφέρθηκε στις δηλώσεις περί της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ξάνθη που όπως εξήγησε παρερμηνεύθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Λέγοντας συγκεκριμένα: “Καταρχήν, πρέπει να σας πω ότι δεν έχω υποστεί άνοια, το μυαλό μου δουλεύει ακόμη πάρα πολύ καλά! Δεν είπα ότι φοβήθηκα την εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά το αντίθετο. Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύθηκαν. Εκτοξεύθηκαν ύβρεις, αλλά δεν θα ακολουθήσω. Είπα ότι η παρουσία των δυο στρατών, σε μια εθνικά ευαίσθητη περιοχή, πιθανώς να δημιουργήσει προβλήματα με την αντιπαλότητά τους, αλλά και στη μουσουλμανική μειονότητα. Μίλησα υπέρ της πόλης, την οποία έχω επισκεφθεί πολλές φορές.”

Για να συνεχίσει λέγοντας: “Η ελληνική κοινωνία έχει λάθος συμπεριφορά. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό, δεν είναι αθλητικό. Εκεί να στρέψετε τους προβολείς και το ενδιαφέρον σας. Δεν προσβάλλω κανέναν, ίσα ίσα που εγώ υπερασπίστηκα την Ξάνθη. Δεν ήθελα να γίνουν ζημιές στην πόλη από τους χούλιγκανς. Περιμένω από την Παρασκευή την Αστυνομία. Θέλουμε να γίνει ο αγώνας στη Λάρισα. Αν δεν μπορεί αυτό να συμβεί, τότε ο Τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Ας αναλάβουν οι αρχές επιτέλους τις ευθύνες τους”

Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως την ίδια ώρα που έλεγε αυτά ο κ. Βασιλακόπουλος στο Sport24 ο άμεσος συνεργάτης του και Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης δήλωνε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

Βέβαια επειδή στην Ελληνική ΘΡΑΚΗ το μόνο που δεν είμαστε είναι πρόβατα και ηλίθιοι για να μας δουλεύει ο κάθε Βασιλακόπουλος το ίδιο το ηχητικό που δημοσίευσε ο Arrena εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Ακούστε μόνοι σας τις περιβόητες δηλώσεις του συγκεκριμένου ανθρώπου… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ

Share it