Search

Τίμησε το παρελθόν του ο ΑΠΟΞ στην κοπή της πίτας του! Αποχαιρέτησε ο Δάνος Λεωντιάδης μετά απο σχεδόν μισό αιώνα(+photos)

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα διεξήχθη στο ξενοδοχείο Le Chalet η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης(ΑΠΟΞ), που παρουσία όλων των τμημάτων τόσο του ανδρικού όσο και σύσσωμων των τμημάτων Υποδομής του, τίμησε το παρελθόν του ενώ στο εορταστικό κλίμα ανακοινώθηκε και η αποχώρηση απο τα διοικητικά του συλλόγου μετά απο σχεδόν μισό αιώνα του ιστορικού παράγοντα της ομάδας Δάνου Λεοντιάδη για λόγους υγείας.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση επίσης όταν κλήθηκε ο Νίκος Τσετινές στο βήμα για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα στην θέση του αείμνηστου πατέρα του Γιώργου που ήταν προπονητής της ομάδας, αλλά και το ξεχωριστό δώρο της διοίκησης του ΑΠΟΞ σε παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας με μεγάλη καριέρα και προσφορά στον σύλλογο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που παρέλαβαν απο τα χέρια των τριών ιστορικών παραγόντων του συλλόγου Μιχάλη Καλφίδη, Δάνου Ξανθόπουλου και Γιάννη Φουρλακίδη φανέλες που έγραφαν πίσω το όνομα τους, ενώ έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι η σκέψη δημιουργίας ομάδας Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΞ.

Το παρών απο πλευράς ΕΠΣ Ξάνθης έδωσαν ο Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης και τα μέλη Αντώνης Κουτσουρλής και Γιάννης Πιστόλας, ενώ απο πλευράς της ΠΑΕ το παρών έδωσε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Μπερμπέρογλου.

Στην μεγάλη πίτα το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Διαιτησίας που πήρε ο εκπρόσωπος των διαιτητών κ. Παπαδόπουλος, ενώ αργότερα έφτασαν και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Βέργος Χαλβατζής και Δημήτρης Σαββόγλου. Στις πίτες της Ακαδημίες τα φλουριά έτυχαν οι Παύλος Καραγιαννίδης(προτζούνιορ), Σπύρος Μητσόπουλος(τζούνιορ), Γιώργος Κυρλίδης(προπαίδων), Χρήστος Πυλαβίδης(Νέων) και ο Κύρος Τσουρδινης απο την ανδρική ομάδα. Οι νικητές των Ακαδημιών και της αντρικής ομάδας κέρδισαν δώρα απο τα Οπτικά Χαραλαμπίδη.

Share it