Πήγε να το “σώσει” αλλά τα έκανε χειρότερα ο Γ.Γ. της ΕΟΚ, Π. Τσαγκρώνης που έμπλεξε και την… Χρυσή Αυγή για την μη επιλογή της Ξάνθης!

Προσπαθώντας να ανασκευάσει τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου και να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, επέκτεινε το συλλογισμό Βασιλακόπουλο και μάλλον τα έκανε χειρότερα, εμπλέκοντας αυτή τη φορά και τη Χρυσή Αυγή !

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος υποστήριξε πριν από λίγες ώρες πως «Φοβηθήκαμε εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ξάνθη», για να τονίσει ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης με δηλώσεις του στο «Metropolis FM» πως: «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

Επίσης μίλησε και για:

Το πότε θα ανακοινωθεί η έδρα διεξαγωγής του τελικού: «Απευθυνθήκαμε στο υπουργείο και περιμένουμε την απάντηση. Η αστυνομία θα απαντήσει στο υπουργείο. Ζητήσαμε την επίσπευση της απάντησης γιατί ο χρόνος περνάει και η προετοιμασία ενός τελικού απαιτεί χρόνο και για εμάς και για τις ομάδες. Περιμένουμε το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εν συνεχεία τι θα μας πει το αρχηγείο της Αστυνομίας». 

Το λόγο που απορρίφθηκε η προοπτική διεξαγωγής του τελικού στο Αλεξάνδρειο: «Υπάρχει μια συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες. Συμφώνησαν για τη Λάρισα και ως δεύτερη λύση το ΟΑΚΑ. Αυτά συμφώνησαν οι δύο ομάδες και η ΕΟΚ τα δέχτηκε. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Αλεξανδρείου. Η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στο Αλεξάνδρειο. Συμφώνησε για τη Λάρισα». 

Το αν τίθεται ζήτημα ισονομίας σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στο ΟΑΚΑ: «Πρώτη επιλογή είναι η Λάρισα. Αν η αστυνομία πει όχι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η θέση της ΕΟΚ ήταν ο τελικός να γίνει στο Ηράκλειο, όμως ο Άρης δεν δέχτηκε. Δώσαμε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να αποφασίσουν». 

Τη στάση του Άρη: «Ο Άρης συμφώνησε πως αν δεν μπορεί να γίνει ο τελικός στη Λάρισα, τότε θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Μακάρι να μας δώσει το OK η αστυνομία για να γίνει ο τελικός στη Λάρισα. Το ζήτημα είναι πως δεν υπάρχουν γήπεδα στην Ελλάδα». 

Τους ισχυρισμούς που εκφράστηκαν περί αγροτικών μπλόκων στη Λάρισα: «Είναι πιο έντονο το πρόβλημα στον κάμπο όσον αφορά στους αγρότες. Οι μεγαλύτερες αγροτικές κινητοποιήσεις γίνονται στον κάμπο».

Share it