Search

Έξαλλη απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης Κων/νου Ζαγναφέρη στον Βασιλακόπουλο!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη στις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη:

«Απάντηση στην απαράδεκτη δήλωση του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπολου

ΝΤΡΟΠΗ

Η ντροπή είναι πολύ μικρή λέξη για να αποδώσει την ύβρη και τη θρασύτητα του κ. Βασιλακόπουλου , προέδρου της Ε.Ο.Κ., σχετικά με τη δήλωσή του για την Ξάνθη ως μη κατάλληλο τόπο για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου μπάσκετ συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας. Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας».

Και αυτό επειδή ήμασταν η μοναδική πόλη που εγγράφως και επισήμως διεκδικήσαμε τον τελικό του μπάσκετ και δεν μπορούσε να μας προσάψει τίποτε άλλο. Ποιος σας ενημέρωσε ότι υπάρχουν θέματα ασφαλείας στην περιοχή μας; Η αστυνομία; Ο στρατός; Οι μυστικές υπηρεσίες της CIA; Γνωρίζετε κάτι;

Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε επαρκώς στα παραπάνω ερωτήματά μας, δεν μένει παρά να σας χαρακτηρίσουμε ως έναν κοινό συκοφάντη, ψεύτη, που με την

άθλια δήλωσή σας, υποσκάπτετε όχι μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και την ηρεμία των Ελλήνων πολιτών της περιοχής. Η λέξη ντροπή είναι λίγη.

Τι να περιμένει κανείς από ένα παράγοντα «δεινόσαυρο» της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης που βρίσκεται στην δεκαετία των 80 και μόνο σε άνοια μπορούν να δικαιολογηθούν τα λεγόμενά του. Δυστυχώς, διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Κύριε Βασιλακόπουλε αμφιβάλλουμε αν έχετε επισκεφθεί ποτέ την πόλη μας και ούτε μας ενδιαφέρει . Μας ενδιαφέρει όμως να μας αφήσετε ήσυχους να πορευθούμε με τα οράματά μας, με τον πολιτισμό μας και την πολυπολιτισμικότητά μας.

Διαχρονικά ως Ξανθιώτες, έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε, που πάμε και τι έχουμε προσφέρει στη Χώρα μας. Απομονωθείτε στον μικρόκοσμό σας και ασχοληθείτε με τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες που σας καθιέρωσαν «δεινόσαυρο» παράγοντα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ»

Share it