Search

Το “ευχαριστώ” της Ασπίδας στον κόσμο της και η ξεχωριστή στιγμή του σαββατοκύριακου!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους που γέμισαν για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου εξέδωσε η Ασπίδα Ξάνθης.

Ενώ παράλληλα γίνεται αναφορά και στον μικρό αθλητή της Ακαδημίας Ηρακλή Μπουραζάνη που ήταν ο τυχερός που κέρδισε το tablet που έδινε δώρο η ομάδα, και το παρέλαβε με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, στιγμή που όπως τονίζουν η ανακοίνωση ήταν με διαφορά η καλύτερη στιγμή του σαββατοκύριακου για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους της πόλης μας, που δημιούργησαν μία φανταστική και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα στα χθεσινά παιχνίδια των ανδρών και των γυναικών και ώθησαν τις ομάδες μας στις πολύ σημαντικές νίκες.
Οι εκπλήξεις με τα δώρα στο ημίχρονο των αγώνων θα συνεχιστούν, καθώς θέλουμε με κάθε τρόπο να σας δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας για την στήριξη, που μας παρέχετε. Το κλάμα χαράς του μικρού αθλητή της ακαδημίας μας Ηρακλή Μπουραζάνη, όταν παρέλαβε το tablet που κέρδισε, είναι με διαφορά η καλύτερη στιγμή του Σαββατοκύριακου.

Share it