Search

Ν. Παπαδόπουλος: “Κάναμε τεράστια προσπάθεια απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League”

O προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο,  παράλληλα τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε για τα μεταγραφικά και την αγάπη του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο μας. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Το πλάνο μας πήγε όπως το θέλαμε. Η Ξάνθη όπως κάθε φορά φέτος έκανε λίγες τελικές φάσεις, όμως είχε την τύχη και πήρε την πρόκριση. Η προσπάθειά μας δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Σήμερα «ανάψαμε μία μικρή φωτιά». Ελπίζω να μεγαλώσει σιγά σιγά και στην συνέχεια να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δουλέψουμε και τώρα πλέον εκτός από τον μεγάλο μας στόχο θα πρέπει να μειώσουμε την διαφορά στο φινάλε του πρώτου γύρου. Είμαι μαχητής. Θα πρέπει να δώσουμε όλο μας το «είναι» για να πετύχουμε.

Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα και η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε κάποια θέματα. Θέλω να περάσω την φιλοσοφία μου και να μπουν και οι νεοαποκτηθέντες στην ομάδα ομαλά. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια.

Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το είχα πει τον Πρόεδρο οτι θα πρέπει να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις σε κάποιες θέσεις. Υπάρχουν προβλήματα και όταν οι κάποιοι παίκτες, που θέλαμε, είδαν οτι ο ΟΦΗ δεν είναι στις πρώτες θέσεις της Φούτμπολ Λιγκ απάντησαν αρνητικά. Κάναμε οτι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαι εδώ για να κάνω καλύτερους αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα. Αν προκύψει κάτι καλό με ελεύθερο παίκτη στην συνέχεια,θα τον πάρουμε. Αν δεν αξίζει καλύτερα να κρατήσουμε τα χρήματα.

Ήρθα σε μία δύσκολη στιγμή στον ΟΦΗ. Το συναίσθημα μετράει σε μένα. Χρειάζεται συσπείρωση και θα το παλέψουμε ως το τέλος.Καθημερινά προσπαθώ να μεταδώσω την πίστη στους παίκτες μου. Την αγάπη του κόσμου την γνωρίζω. Χρειαζόμαστε την συμπαράστασή του και ειδικά οι παίκτες περισσότερο από μένα».

Share it