Search

Μετά τον Πανθρακικό συνεχίζει δανεικός απο την Ξάνθη ο Γκαραβέλης που πάει Αίγιο!

Στην ομάδα του Παναιγιάλειου με την μορφή του δανεισμού θα συνεχίσει ο 24χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης που ανήκει στην Ξάνθη, και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθρακικού.

Ο Θανάσης Γκαραβέλης γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1992 στην Κοζάνη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την ομάδα της πόλης του και το 2013 τον απέκτησε η Ξάνθη, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα. Τα τελευταία 3 χρόνια με την φανέλα της πραγματοποίησε μία επίσημη συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας και μία στην Super League απέναντι, μάλιστα στον Πανθρακικό, που έμελλε να είναι η επόμενη ομάδα του, στις 10/05/2015 (2-0).

Την φετινή σαιζόν με την φανέλα του Πανθρακικού ο Κοζανίτης κίπερ μετρούσε 13 συμμετοχές αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του, όμως οι αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα της Κομοτηνής που είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της ομάδας απο την Football League ολοκλήρωσαν άδοξα την συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Γκαραβέλη να επιστρέφει στην Ξάνθη και απο εκεί να φεύγει για το Αίγιο οπού θα φορέσει την φανέλα του Παναιγιάλειου.

Share it