Search

Photos: 30 κλικ από όσα έγιναν στην κοπή της βασιλόπιτας στις Βασίλισσες της Θράκης!

Στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας(30/1) η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, τις Βασίλισσες της Θράκης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου Απόστολος Κουτρουλός που τόνισε αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου, για να ακολουθήσει βίντεο που επιμελήθηκαν οι Βασίλισσες με φωτογραφίες και πλάνα της χρονιάς που πέρασε. Την εκδήλωση παρουσίασε η αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη που αφού έδωσε τον λόγο στον Αρχιμανδρίτη πάτερ Άνθιμο που έκοψε την πίτα της ομάδας ενώ έσπευσε να ευχηθεί να έρθει κάποια στιγμή και η άνοδος της ομάδας στην Α’ Εθνική.

Ακολούθως τον λόγο πήραν ο Πρόεδρος της ομάδας Διαμαντής Σκουλαρίκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που ευχαρίστησε τις Βασίλισσες που πέρα απο τα δικά τους παιχνίδια έχουν συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις που τους ζητήθηκε ενώ ήταν και απο τους βασικούς υποστηρικτές και τις μεικτής ομάδας της Region που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας ευχόμενος και αυτός σύντομα αυτή η ομάδα να ανέβει επίπεδο παίζοντας στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Γιώργος Μπερμπέρογλου που ευχήθηκε οι Βασίλισσες όπως και η μεγάλη ομάδα του Νομού να φτάσει και αυτή τα 28χρονια ζωής με πολλές επιτυχίες, ενώ η Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Παρτσαλίδου τόνισε πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη της ομάδας απο τους τοπικούς φορείς και τον Δήμο . Ενώ τέλος μίλησε και ο συγγραφέας και καθηγητής Θανάσης Μουσόπουλος. Τέλος να σημειώσουμε πως υπήρχε και βράβευση με την ομάδα να τιμά τον καλό συνάδελφο Χρίστο Παπαεμαννουήλ της εφημερίδας “Ξάνθη Sport”.

Το φλουρί στην πίτα για τους φίλους και γονείς των κοριτσιών της ομάδας που βρέθηκαν στην εκδήλωση κέρδισε ο φίλος της ομάδας, Δημήτρης, που κέρδισε δώρα προσφοράς του φαρμακείου της Εύης Φραγκουλάκη στον Πολύσιτο Ξάνθης, ενώ στο κομμάτι της ομάδας το φλουρί έπεσε στον προπονητή της ομάδας Ανέστη Αλεξούδη που κέρδισε ένα ρολόι, προσφορά του καταστήματος Κιολέιδη.

Share it