Search

Photos: 30κλικ απο τις βραβεύσεις και την κοπή πίτας των Διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης!

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας(30/1) οι διαιτητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, στην αίθουσα “Σπύρος Καρουαλάνης” του Ενωσιακού γήπεδο.

Στην κατάμεστη αίθουσα πέρα φυσικά απο την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές της Ένωσης το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης το μέλος Αντώνης Κουτσουρλής, ο παρατηρητής Super League Θανάσης Βέλλιος, ο βετεράνος διαιτητής Στέφανος Δρασκέλης και ο επίσης βετεράνος διαιτητής και πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Γιώργος Καμαράκης, όπως και τρεις ιστορικές μορφές της διαιτησίας της Ξάνθης που τιμήθηκαν απο την Ε.Δ. της ΕΠΣ Ξάνθης.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Βέργος Χαλβατζής που μαζί με το επίσης μέλος της Επιτροπής Δημήτρη Σάββογλου αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και αφού έδωσαν τον λόγο στον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Πανίδη για τον αρχικό χαιρετισμό προχώρησαν στο κυρίως μενού της εκδήλωσης που ήταν οι βραβεύσεις.

Αρχικά βραβεύτηκαν με το ασημένιο μετάλλιο για την 20ετη παρουσία τους στον χώρο της διαιτησίας οι Παναγιώτης Δέλλιος και Γιώργος Πασχαλίδης. Ο Παναγιώτης Δέλλιος πήρε το μετάλλιο του απο τον Στέφανο Δρασκέλη ενώ ο Γιώργος Πασχαλίδης απο τον Δημήτρη Σάββογλου.

Εν συνεχεία η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης τίμησε τρεις παλιούς διαιτητές που ήταν εκ των θεμελιωτών και πρωτεργατών της ξανθιώτικης διαιτησίας με χρόνια παρουσίας και σε Εθνικά πρωταθλήματα.Αρχικά τιμήθηκε ο Κώστας Γκαϊτατζής που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα απο τον Αντώνη Κουτσουρλή, για να ακολουθήσει ο Παναγιώτης Ναβροζίδης που έλαβε την πλακέτα απο τα χέρια του Βέργου Χαλβατζή, τέλος την βράβευση του Δημήτρη Ορφανίδη έκανε ο πρόεδρος της  ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης. Να σημειώσουμε πως οι δύο οι κύριοι Ορφανίδης και Ναβροζίδης έχουν διατελέσει και πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Αμέσως μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας που κλήθηκε να κόψει ο παρατηρητής Super League Θανάσης Βέλλιος. Το φλουρί στην μεγάλη πίτα έτυχε ο Δημήτρης Ορφανίδης, ενώ στα πιτάκια για τους διαιτητές τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μιχάλης Ιωαννίδης που κέρδισε ένα ρολόι το οποίο παρέλαβε απο τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννη Δαλακούρα.

Share it