Search

Με Πιτσέλι αλλά χωρίς Γιουνές για την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ η Ξάνθη!

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ στο Ηραάκλειο. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να πάρει στην πρόκριση για την φάση των “8” κι έχοντας το 1-0 του πρώτου αγώνα με το μέρος της θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων που αφορούσαν θέματα τακτικής και τα τελειώματα φάσεων ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που επέλεξε για το συγκεκριμένο ματς. Στην πρώτη του αποστολή με την ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται ο Αρμένιος Μάρκος Πιτσέλι(δεξιά στην φωτο με το μπουφάν της Ξάνθης) ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιουνές, Πέτρος Ορφανίδης και Παπαστεριανός, ο τιμωρημένος Τριάδης που αποβλήθηκε στο ματς με ΑΕΚ αλλά και ο Άρης Καρασαλίδης που παίρνει ανάσες ενόψει των συνεχόμενων αγώνων που έρχονται.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται απο τους:: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Γουάλας, Ορφανίδης Λ., Κολλαράς, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κώστας, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Ράνος, Πιτσέλι, Σολτάνι.

Share it