Search

Με ήττες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο Νέα Βύσσα και Νίκη: Τα αποτελέσματα του ομίλου, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Η αυλαία του πρώτου γύρου στην Α2 για τον ΑΟ Νέας Βύσσας και τη Νίκη Αλεξανδρούπολης ήταν οδυνηρή, με τις δύο ομάδες του Έβρου να δείχνουν πως δεν έχουν βρει ρυθμό μετά την διακοπή του περίπου ένα μήνα.

Τα άσχημα αποτελέσματα δεν πρέπει όμως να φέρουν κατήφεια στα στρατόπεδα των δύο ομάδων και ειδικά της Νέας Βύσσας που γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα της, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τόσο η Βύσσα, που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στις 7 πρώτες αγωνιστικές, όσο και η Νίκη, έχουν ιδιαίτερα ποιοτικά σύνολο και αν μείνουν προσηλωμένες στους στόχους τους, μπορούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης, απ’  την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον 2ο υποόμιλο, του Β’  ομίλου ..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 3-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-2
ΧΑΝΘ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ 0-3
ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ 3-2
ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ 2-3

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ        ΟΜΑΔΕΣ                                                                                                    ΑΓ.         ΒΑΘ.

1 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ 9 21
2 ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ 9 19
3 ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ 9 17
4 ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 9 15
5 ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ 9 15
6 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9 12
7 ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 9 11
8 ΧΑΝΘ 9 10
9 ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ 9 9
10 ΗΡΑΚΛΗΣ 9 6

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΑΝΘ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ
ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ

Share it