Search

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς απο Σιώπη, Βέλλιο και Μυστακίδη που ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Για ακόμη μια φορά ο διεθνής Εβρίτης μέσος του Πανιωνίου Μανώλης Σιώπης δείχνει την ευαισθησία του σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, και έτσι αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Charity Idols ώστε μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελπίδων Αποστόλη Βέλλιο και Γιάννη Μυστακίδη για να βοηθήσουν μία οικογένεια που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι τρεις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τον Κώστα και την Γεωργία που ζούνε σε ένα παλιό μικρό σπίτι στον Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά μαζί με τις δύο τους κόρες 17 και 18 χρονών.Η οικογένεια ζει χωρίς νερό και ρεύμα εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και το ένα από τα δύο κορίτσια αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών διαβίωσης.

Η κοινωνία των Χανίων θα βοηθήσει στην μετακόμιση της οικογένειας σε ένα σπίτι στην πόλη με αξιοπρεπείς συνθήκες. Το Charity Idols στα πλαίσια του νέου πρότζεκ ”3 αθλητές 1 οικογένεια”, μαζί με τον Απόστολο,τον Γιάννη και τον Μανώλη, θα παρέχει τα μηνιαία έξοδα του σούπερ μάρκετ στην τετραμελή οικογένεια για ένα χρόνο!!!

 

http://

Share it