Search

Δικό του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γ. Γεωργιάδη έκανε ο Εχίνος που αποχαιρέτησε Χατζηνίκο!

Την δεύτερη μεταγραφή της ολοκλήρωσε η ομάδα του Εχίνου Σπορ που μετά τον γκολκίπερ Μαυροματίδη έκανε δικό της και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Γιώργο Γεωργιάδη!

Ο Γεωργιάδης που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στον Αστέρα Μαγικού στο πρώτο εξάμηνο του πρωταθλήματος κέντρισε το ενδιαφέρον της ομάδας του Εχίνου που με γρήγορες κινήσεις ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική κίνηση, και ενόψει των αγώνων με την Θαλασσιά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και της παρουσίας της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μάλιστα με αυτή την προσθήκη η επιθετική γραμμή του Εχίνου θα διαθέτει τους δύο εκ των τριών πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος, με τους Χότσκα και Γεωργιάδη όπως φυσικά και τον Ηλία Μιχαηλίδη να συνθέτουν μια φοβερή επιθετική τριπλέτα.

Πέρα όμως απο προσθήκες είχαμε και μια αποχώρηση για την ομάδα του Εχίνου, με τον Παναγιώτη Χατζηνίκο που είχε εξαιρετική παρουσία με την ομάδα του Εχίνου να αποχωρεί απο τον σύλλογο της Ξάνθης για να συνεχίσει στην ΕΠΣ Καβάλας με την φανέλα της Κεραμωτής.

Share it