Search

Ανακοίνωση-καταπέλτης των διαιτητών της Θράκης κατά του Σ.Δ.Κ Θεσσαλονίκης για ορισμό σε αγώνα στην Ορεστιάδα!

“Βράζουν” με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης στον αντίστοιχο της Θράκης, καθώς όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους επέτρεψε σε διαιτητή του να διευθύνει αγώνες στην… Ορεστιάδα εν αγνοία δική τους αλλά και της Ομοσπονδίας.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. καταγγέλλει την απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. Θεσσαλονίκης, να επιτρέψει σε διαιτητή του Συνδέσμου του να διευθύνει αγώνες στην Ορεστιάδα, εν αγνοία του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ και της Ο.Δ.Κ.Ε.

Οι διαιτητές της Θράκης δίνουν έναν άνισο, πολύπονο αλλά δίκαιο αγώνα για την αξιοπρέπειά τους και σεις με την καλοστημένη συμφωνία-υποταγή σας στις προσταγές της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ  και την απόφασή σας,  ανακατευτήκατε σε ξένα χωράφια.

Πέρα από τα νομικά κατάστιχα υπάρχουν και κανόνες ηθικής, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ Συνδέσμων και συναδέλφων διαιτητών, που μάλλον αγνοείτε ή εσκεμμένα παραλείπετε προς ίδιον όφελος.

Εμείς, λοιπόν, οι διαιτητές της Θράκης που έχουμε να σφυρίξουμε τρεις μήνες σας λέμε ότι τον άντρα και το συνάδελφο δεν τον κάνουν το Προεδριλίκι και  το διεθνιλίκι.

Share it