Search

Πρώτη φορά αντίπαλος της Ξάνθης στα Πηγάδια ο Μάνταλος που τιμήθηκε απο τους Xanthifans!

Μετά απο 3 χρόνια ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στο γήπεδο οπού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και καθιερώθηκε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πριν έρθει η μεταγραφή στην ΑΕΚ της οποίας πλέον είναι αρχηγός.

Ο Κομοτηναίος που πρώτη φορά αγωνίστηκε ως αντίπαλος της Ξάνθης στα Πηγάδια καθώς πέρσι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο όταν βρέθηκαν οι δύο ομάδες ήταν εκτός. Βέβαια γενικά αυτή ήταν η τρίτη εμφάνιση του απέναντι στην Ξάνθη καθώς αγωνίστηκε και στα δύο ματς των δύο ομάδων απο την επιστροφή της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα φέτος σκόραρε κιόλας.

Ο Μάνταλος αγωνίστηκε στην Ξάνθη απο το 2009 μέχρι και το 2014 μετρώντας  90 συμμετοχές, σκοράροντας παράλληλα 15 τέρματα. Ενώ βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως βγήκε απο την ομάδα Νέων της Ξάνθης ενώ η ομάδα της Θράκης του έδωσε την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στην Super League την οποία με πολύ δουλειά και εκμεταλλευόμενος το ταλέντο του κατάφερε να πιάσει την ευκαιρία απο τα μαλλιά.

Με την αφορμή του πρώτου του αγώνα στα Πηγάδια οι οργανωμένοι φίλοι της Ξάνθης μέσω του πρώην προέδρου του συνδέσμου, Δημήτρη Αντωνιάδη, τίμησαν τον Μάνταλο με μια ανθοδέσμη ενώ ο Κομοτηναίος γνώρισε την αποθέωση απο τους φίλους της Ξάνθης κατά την διάρκεια της βράβευσης.

Πάντως στο φινάλε του αγώνα και κατά την διάρκεια της αλλαγής του υπήρξε μια παρεξήγηση με έναν φίλο της Ξάνθης που καθόταν στην οικογενειακή εξέδρα με την ψυχραιμία του Μάνταλου αλλά και την παρέμβαση απο τον πάγκο της ΑΕΚ αλλά και απο άλλους φίλους της Ξάνθης που επενέβησαν “έσβησε” γρήγορα η φωτιά που πήγε να ανάψει, με τον ίδιο πάντως με το φινάλε να σπεύδει να δώσει τα συγχαρητήρια του στους πρώην συμπαίκτες του στην Ξάνθη στους οποίους μάλιστα ευχήθηκε η ομάδα της Θράκης να βγει στην Ευρώπη και να τα ξαναπούν στα πλέι οφ.

Share it